Kredsfinalister sled sig videre

Godt kæmpet: Skt. Paul-pigerne fightede for sagen mod favoritterne fra Vestegnen

Øjnene på bolden. (Foto: Stig Sinius Nielsen)
Øjnene på bolden. (Foto: Stig Sinius Nielsen)

Sidste års kredsfinalister fra Vestegnens Privatskole mødte debutanterne fra Skt. Pauls Skole.

Se kampfakta

Fire spillere tilbage
Og selv om størstedelen af sidste års succes-hold havde forladt Vestegnens Privatskole var der dog fire nøglespillere tilbage. I forsvaret anfører Viktoria Bindslev, Emilie Bjerre og Stefanie Skermer - og fremme havde man en firemålsskytte fra sidste år i Jasmine Cazimi.

Vandt håneretten

Men de kunne ikke umiddelbart overliste et godt kæmpende Skt. Pauls forsvar, som blev mesterligt styret af Sille Endersen.

Som kampen brød frem, synes det som om Skt. Pauls piger fik vinger, og i målet stod Melina Henriksen helt fantastisk. Nårår hun ikke klarede, var det som om de højere magter drejede bolden uden om målet.

Men i slutminutterne af halvlegen svigtede de højere magter et øjeblik Skt. Pauls engle, og så kunne Jasmine Cazimi endelig vise sin målnæse frem - og lidt senere øgede Signe Sørensen til en halvlegsføring på 2-0 til Vestegnens Privatskole.

Regerende mestre ude efter første runde

Reducering
I anden halvleg fik kampen fornyet spænding, da en af Skt. Pauls engle, Tatiana Inamahore, fik reduceret allerede i det tredje minut.

Og i resten af halvlegen stod Melina Henriksen igen helt fantastisk.

TV: U16-landsholdets 'Captain Fantastic'

Og nu havde de højere magter styr på det med at dreje bolden uden om målet, men de kunne ikke få englene til at lave flere mål.

Derfor sluttede kampen 2-1 til Vestegnens Privatskole over Skt. Pauls Skole.