Tågen stopper intet

Godt gået: Drengene lod sig ikke holde tilbage, selvom de knapt nok kunne se hinanden

Rimelig tåget opstart. (Foto: Gert Smistrup)
Rimelig tåget opstart. (Foto: Gert Smistrup)

- Snak sammen.

Ja, det var beskeden fra træner Joen Guldbrandsen til drengene fra Bobjergskolen inden kampen.

Se kampfakta

Det blev de også nødt til i næsten hele første halvleg, da det var rigtig tåget på banen. Lige fra første fløjt pressede Bobjergskolen, men Firhøjskolens forsvar er på plads.

Se også: Ja, gæt selv

Det er Bobjerg over det hele, men de kan ikke få bolden over stregen. Efter 10 minutter fyrer Philip Busted et flot langskud op i trekanten til 1-0 til Bobjergskolen. Fortsat stærkt pres foran Firhøjskolens mål, og de er ikke i stand til at få bolden over midterlinjen, ja der er spillet et kvarter og Firhøjskolen har ikke været oppe ved Bobjergskolens mål endnu. Labinot Prokshi har bolden dansende på mållinjen i Firhøjskolens mål, men ind kom den ikke. 5 minutter senere scorer han så et flot mål til 2-0, og minuttet efter scorer han igen et mål til 3-0 til Bobjergskolen.

Fortsat pres
Presset fra Bobjergskolen fortsætter og Firhøjskolen forsvarer og forsvarer, og vi må konstatere at de ikke har haft et eneste skud på mål i hele første halvleg. I starten af 2. halvleg scorer Labinot sit tredje mål til 4-0, flot hattrick. 5 minutter inde i anden halvleg kommer så Firhøjskolens første og eneste skud på mål i hele kampen.

Se også: TV: Løb tør for kræfter

Efter 10 minutter i 2. halvleg scorer Frederik Lehne til 5-0, og minuttet efter scorer han igen, nu til 6-0. Stort pres fra Bobjergskolen kampen ud, men Marcus og Marius rydder godt op sammen med målmanden Mike. 5 minutter før tid scorer Tobias Jensen til 7-0. Hele kampen igennem snakker Bobjergskolens drenge sammen, og man må sige at trænerens råd var rigtig godt.

Se også: TV: Målfest i Sengen

1 af 3 (Foto: Gert Smistrup)
2 af 3 (Foto: Gert Smistrup)
3 af 3 Rimelig tåget opstart. (Foto: Gert Smistrup)