Eggeslev ejede banen

Sådan: Derfor kom de foran Forlev

Så har Natasja gjort det til 2-0. (Foto: Per Svendson)
Så har Natasja gjort det til 2-0. (Foto: Per Svendson)

Falsk beskedenhed
Inden kampen talte jeg med anførerne fra de to hold, og udeholdets Natasja fejer udtalte:

- Eggeslevmagle har et godt hold, for jeg spiller til dagligt sammen med flere af dem i FC Storebælt, så hun frygtede det værste.

Se kampfakta

Der er rigtig gode spillere, og til spørgsmålet om de var bedre end hende selv, svarede hun beskedent, at det var de. Hun var derfor bange for, at man ville løbe ind et stort nederlag, men bare man ikke tabte med mere end 5, ville hun være tilfreds. Var bange for, at hendes hold ville gå døde i 2. halvleg, så det var spændende om det holdt stik.

Anføreren
Anfører kollega Rikke Brødsgaard kom med denne kommentar:

- Vi har et godt hold, og skal ha’ vores spil til at fungere. Vi lægger pres på dem fra start, og håber på en hurtig scoring. Rikke fortæller at hun har lidt problemer med lysken, og det hæmmer hendes spil.

Se også: Borgerskolen gav Hedetur

Skyd på hende
Fra kampens start, pressede Eggeslevmagle på som Rikke havde udtalt, men formåede ikke at komme til de store åbne chancer.

Kom man tæt på mål, var bamsemodtager Katrine Nielsen en sikker skanse i Forlev målet. Inden kampen havde udeholdets lærer Lars set, at hjemmeholdets målmand virkede noget usikker, så han fortalte sine spillere at der bare skulle skydes på mål, og målet skulle rammes.

Og det var lige præcis hvad anfører Natasja gjorde i den 15. minut, da Forlev fik noget der lignede an chance, og resolut sparkede hun bolden i nettet. Bare 2 minutter senere gentog hun seancen, og atter lå bolden i nettet bare Eggeslevmagles keeper. Lærer Dennis så ingen anden udvej, så han skiftede resolut målmand, og sendte den ellers godt fightende Merve Kozan på mål, hvilket skulle vise sig at være et godt træk, idet hun ikke lod sig passere  i resten af kampe. Eggeslevmagle skulle nu frem på banen, og i de sidste minutter af 1. halvleg, får de udbytte af deres anstrengelser, idet først Ida Petersen og dernæst Katja Hansen får sendt bolden i nettet til udligning 2-2.

Se også: TV: Se det brændte straffe

Godt kæmpet piger
Der var ros fra lærer Lars i pausen til de godt kæmpende piger fra Forlev, der straks fra starten af 2. halvleg kom under pres igen, og allerede i det 3. minut, måtte Katrine kapitulere overfor et godt langskud fra anfører Rikke. Eggeslevmagle fortsatte med at styre spillet, og havde flere gode muligheder for scoring men Katrine lod sig ikke overliste. Hun måtte imidlertid se sig overlistet, da Sophie Johnsen sendte bolden over hende og ind i målet. Forlev var dog ikke slået, og i minutterne efter scoringen, kunne Natasja med lidt held godt ha’ sat 2 scoringer ind, og på ny bragt spænding, men heldet var ikke med hende. Det blev i stedet bamsemodtager Katja Hansen, som med sit andet mål satte sidste scoring, da hun sendte bolden over Katrine Nielsen og i nettet til slutresultatet 5-2.  

Se også: Intens kamp

Efter kampe havde Natasja rodende ord til sine holdkammerater, som hun syntes havde kæmpet rigtig godt, men erkendte også at værternes sejr var fortjent.

Rikke var også tilfreds, men mest over spillet i 2. halvleg. Første halvleg var ikke godt, og man fik slet ikke gang i det spil, som man ellers godt kan.

1 af 8 Katrine kan ikke gøre noget ved Rikkes velplacerede skud. (Foto: Per Svendson)
2 af 8 To koncentrerede anførere Rikke og Natasja. (Foto: Per Svendson)
3 af 8 Natasja har lige bragt Forlev Friskole foran 1-0. (Foto: Per Svendson)
4 af 8 Bamsemodtager Katrine Nielsen gjorde det godt i Forlev målet. (Foto: Per Svendson)
5 af 8 Rikke Brødsgaard fyrer kanonen af, og sekundet efter ligger bolden i nettet. (Foto: Per Svendson)
6 af 8 Bamsemodtager i Forlev målet Katrine Nielsen med en god redning. (Foto: Per Svendson)
7 af 8 Katja Hansens skud er på vej i nettet. (Foto: Per Svendson)
8 af 8 Så har Natasja gjort det til 2-0. (Foto: Per Svendson)