Gyldent trekløver

Storsejr: Målene kom i flæng da Fløng slog Sengeløses drenge ud

Oscar Zarp med et godt forsøg. (Foto: Preben Worsøe)
Oscar Zarp med et godt forsøg. (Foto: Preben Worsøe)

Man skal helt tilbage til 2005 for at finde Fløng Skole længere fremme i turneringen end anden runde.

Se kampfakta

- I år tror vi på, at vi kan, fortæller anfører Alexander Olsen.

- Vi har et godt hold i år, vi spiller rigtigt godt sammen, og det gav os en sejr på hele 13-0 i første runde. Vi har forberedt os godt før turneringen, alle var hundrede procent klar til den første kamp, og det er vi også i dag. Men jeg er nu ret sikker på, at vores modstandere i dag er en hel del bedre end sidst. Vi går efter at lægge et højt pres, og så er det op til vores trekløver i front at udnytte det, slutter Alexander og skynder sig til opvarmning.

Se også: Et mål var nok

Topscorer skadet
Trekløveret udgøres af Alexander Olsen, Magnus Richardt og Andreas Maarup, og de stod tilsammen for halvdelen af målene i holdets første kamp.

Optimismen var knap så stor hos Markus Sundin fra Sengeløse Skole:

- Vi er glade for at være videre til anden runde. Det har skolen ikke prøvet de sidste 10 år, lyder det fra Markus. Jeg håber at vi kan fortsætte det gode spil fra sidst og nå endnu videre, men det er en streg regningen, at vores topscorer Liam er skadet.

Se også: TV: Gigasejr

Og det skulle hurtigt vise sig, at Fløng Skole var for stor en mundfuld for gæsterne fra Sengeløse.

Allerede efter to minutter var den ene fra trekløveret på spil. Et indlæg fra højre sejlede hen over forsvar og målmand, og ved den bageste stolpe dukkede Andreas op og headede hjemmeholdet i spidsen.

Kort efter var den gal igen, og igen var det på hovedstød, denne gang efter hjørnespark, hvor Mikkel Hove steg flot til vejrs og headede bolden sikkert i nettet.

Se også: TV: Løjt lagde dem ned

Sammenspil
Fløng holdet spillede flot sammen. De vekslede mellem hurtige opløb over kanterne med farlige indlæg og hurtige kombinationer op gennem midterforsvaret.

Det gav mange helt åbne chancer, men de var ikke skarpe nok i afslutningerne, og desuden diskede målmand Niklas Villumsen op med nogle store redninger.

Se også: Vandt uden Frida

Ellers kunne det allerede tidligt i kampen være gået helt galt for Sengeløse.

Slog til
Men så efter 20 minutter slog trekløveret til i fællesskab. Hurtigløber Andreas stak af fra alle langs venstrekanten, gik flot helt til mållinjen og lagde en perfekt flad aflevering til Alexander, som stod i det lille felt med en del modstandere omkring sig.

I stedet for at tage kampen og selv forsøge at score, drejede han rundt og lagde bolden uselvisk tilbage til Magnus, som sikkert sendte bolden ind i den udækkede del af målet.

Se også: TV: Se straffesparket

Det var et super flot mål og et godt eksempel på holdspil.

Få minutter senere var Andreas igen på spil i straffesparksfeltet efter et af sine hurtige gennembrud. Forsvarerne kunne ikke fange ham, og tacklingen kom alt for sent.

Det efterfølgende straffespark omsatte Alexander sikkert i mål, da han udplacerede målmanden. Dermed var også dette mål signeret af to fra trekløveret.

Se også: Op ad Bakke Samsø

- Vi rammer ikke hinanden godt nok, lød det fra Sengeløses træner Mads Thranov i pausen.

- I må bevæge jer noget mere, så I bliver spilbare, og prøv at søge imod bolden.  Prøv også om I kan dæmme op for deres hurtige folk.

Gik galt igen
Men det lykkedes ikke, for da anden halvleg var mindre end fem minutter gammel, havde Fløng scoret yderligere to gange ved Frederik Bilsby og Oliver Hagedorn.

De seks første mål var således sat ind af seks forskellige spillere. Det viser lidt om bredden på holdet og deres evne til at spille for hinanden.

Se også: Målfest

Hjemmeholdet virkede nu mætte, men Sengeløse drengene havde ikke givet op og overtog nu mere af spillet. Det blev også til nogle rigtig store chancer, hvor Lucas Henriksen i målet  fik demonstreret sine evner.

Det lykkedes således ikke Sengeløse at få et trøstmål med hjem, men til gengæld nettede Fløng endnu to gange ved to af medlemmerne fra trekløveret, Alexander og Andreas, til slutresultatet 8-0.

Se også: Baltersen Bombede

Super-trekløver
Fløng Skole har nu scoret 21 mål i deres to første kampe, og trekløveret står for halvdelen af dem. Samtidig er skolen nået længere i turneringen end ret mange kan huske.

- Vi var helt klar på alle pladser og koncentrerede os om at spille fodbold hele tiden, konkluderede Alexander efter kampen. Jeg vil gerne rose hele holdet, det var en stor holdindsats. Selv spillere, som ikke har spillet regelmæssigt i lang tid, falder godt ind på holdet og yder hundrede procent. Det er flot, at vi igen holder nullet, og så stod trekløveret jo for fem af de otte mål. Jeg tror, at vi kan nå langt, sluttede anføreren, tydeligt stolt af sine kammerater og deres indsats.

Se også: Sikke en overraskelse

 - Vi var ikke så gode i dag, sagde Sengeløses Jacob Villumsen, da han forlod banen med fidusbamsen i hånden.

- Vi kunne godt mærke, at vi manglede Liam oppe foran. Men vi forsøgte at spille hele tiden, og vi tager nederlaget til et bedre hold med et smil, sagde den sympatiske spiller og fremviste selv et stort smil.

1 af 9 Oliver scorer til 6-0. (Foto: Preben Worsøe)
2 af 9 Mikkel scorer til 2-0 på hovedstød. (Foto: Preben Worsøe)
3 af 9 Magnus scorer til 3-0 efter aflevering fra Alexander (ved stolpen). (Foto: Preben Worsøe)
4 af 9 Frederik scorer til 5-0. (Foto: Preben Worsøe)
5 af 9 Anfører mod anfører - Markus og Alexander. (Foto: Preben Worsøe)
6 af 9 Andreas på spil. Niklas redder. (Foto: Preben Worsøe)
7 af 9 Alexander scorer på straffespark til 4-0. (Foto: Preben Worsøe)
8 af 9 Aleaxander fyrer af. (Foto: Preben Worsøe)
9 af 9 Oscar Zarp med et godt forsøg. (Foto: Preben Worsøe)