TV: Scorede ni i 20-0-sejr

Klasse: Louise Tranbergs ni kasser var med til at sende sidste års finalister videre

Glade præmievindere. (Foto: Erik Elmelund)
Glade præmievindere. (Foto: Erik Elmelund)

De sidste to års finalehold og sølvvindere, Skolen på Herredsåsen, tromlede Firhøjskolen ud af turneringen med en overbevisende 20-0 sejr i holdets anden kamp i turneringen.

Se kampfakta

Louise mål-amok
Anfører og bedste spiller Louise Tranberg var trods sin position som den defensive midtbanespiller i målhumør og scorede hele ni gange, samt fik et enkelt annulleret for offside af dommer Søren Elmelund, der havde en let dag, da spillet stort set kun foregik på den ene banehalvdel.

'Crouch' kæmpede forgæves

Der gik faktisk otte minutter før Firhøjskolen, bortset fra fire opgivningsspark, kom på Herredsåsens banehalvdel og her stod der så 4-0 - alle mål sat ind af Louise.

Herefter overtog angriber Laura H.Andersen scenen og gennemførte et hurtigt hattrick, hvorefter Louise igen scorede tre, dog ikke ægte hattrick, da der kom endnu en scoring fra Laura samt et selvmål af Firhøjskolen efter et stort pres.

Se selvmål her:

Lauras mål til 5-0. (Foto: Erik Elmelund)
Lauras mål til 5-0. (Foto: Erik Elmelund)
 

I pausen blev Louise udskiftet. På spørgsmålet om hendes præstation og tilfredshed med trænerens disposition forklarer Louise, at hun er lidt træt efter en hård DBU-træning aftenen forinden.

Se interview med Louise:

Det kunne man dog ikke se, for da Louise efter et kvarter afløste den anden 'målkonge' Laura genoptog hun striben med endnu et par scoringer, så hun i alt nåede op på ni mål i dagens kamp.

Louises flotte hovedstødsmål til 18-0. (Foto: Erik Elmelund)
Louises flotte hovedstødsmål til 18-0. (Foto: Erik Elmelund)
 

Andre fik lov at komme til og glæden var især stor hos Monique Lehmann, der scorede to efter pausen og den normale forsvarsspiller Johanna Holtov, der også kom på tavlen med to mål.

Johanna burde ret beset havde fuldendt et hattrick, da hun på kampens største mulighed sparkede forbi den nye målmand Riana Slots i Firhøjs mål.

Ungt hold tabte 10-0

Kunne ikke få luft
Riana overtog pladsen fra Josefine Jespersen, der efter 12-0 i første halvleg gerne ville slutte kampen her.

I sidste del af kampen fik såvel Nelly Rudahunga som Wilma Ibsen i allersidste spark også bragt sig på årets målscorerliste.

TV: Små ekvilibrister

Hos Firhøjskolen lyste forsvarer Josephine Pedersen op både under opvarmningen, som hun ledede og i kampen, hvor hun kæmpede så meget, at hun selv bad om at komme ud, da hun ikke kunne få luft.

Josephine kom dog ind igen og fik fortjent fidusbamsen.

Scorede efter 43 sekunder

Herredsåsens piger har nu en målscore på 30-2 efter 2 kampe og det bliver spændende, hvor langt holdet når i år. Der er syv gengangere fra finalen i Farum i april.  

Træner Mette Elmelund var godt tilfreds med holdets spil og fik mulighed for at bytte lidt om i formationen.