Annonce:
Annonce:

Kamp til stregen

Gyser: De blev ved med at udligne

Farlig situation, hvor Hedegårdenes målmand redder. (Foto: Gert Smistrup)
Farlig situation, hvor Hedegårdenes målmand redder. (Foto: Gert Smistrup)
Annonce:

Friskt vejr, dejligt fodboldvejr. Det var begge mandskaber enige om inden regnvejrskampen. Og det kan være svært at score på straffe, det var begge mandskaber også enige om efter kampen.

Se kampfakta

Kampen er i gang, og spillet bølger frem og tilbage, med rigtig fint spil fra begge sider. Godt forsvarsspil i Hedegårdenes Skoles forsvar af Saleh Ainain, og flot angrebsspil for Trekoner skole af Jonathan Stampe. Flotte driblinger af Hedegårdenes skoles Abdullah Temur. Underholdende kamp.

Brillante Bergmann bombede

Annonce:

Farlige forsøg
Efter 10 minutter lækkert opspil af Trekroner skole og en farlig afslutning af Oliver. Stillingskrig med farlige forsøg til begge sider. Der er gået tyve minutter, og efter et hjørne drøner Stinus B. Christensen bolden i nettet til 1-0 til Trekroner. Minuttet efter udligner Hedegårdenes skole ved Abdullah Temur, 1-1. Farlige forsøg fra bl.a. Saleh med et kanon hovedstød lige på overliggeren.

TV: Sidste års finalister tæt på exit

Lige spil
Anden halvleg er i gang og meget lige spil fra begge sider. Godt forsvarsspil af Anne Mogensen, der har været inde omkring landsholdet. Fem minutter inde i anden halvleg scorer Marcus Andersen til 2-1 til Hedegårdenes skole, og tyve minutter inde i halvlegen scorer Mads Hansen et stolpe-ind mål til 2-2.

TV: Seje Sylvester

Lige før slutfløjt får Abdullah fra Hedegårdenes skole en advarsel, og Trekroner skole kæmper hårdt for at afgøre kampen med en mand i overtal. I de døende minutter et hovedstød på overliggeren af Oliver Witte, men kampen slutter fuldstændig lige 2-2.

Straffe
Og så til straffespark. Et mål til Trekroner skole ud af fire forsøg og tre mål af Hedegårdenes skole ud af fem forsøg. Altså Hedegårdenes skole som vinder. Friskt vejr og svært at skyde straffe

Annonce:

Almægtige Alka

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: