Annonce:
Annonce:

Anfører Anna

Anna er erfaren: Hun har prøvet det her før

Anfører Anna. (Foto: Jørgen Jakobi)
Anfører Anna. (Foto: Jørgen Jakobi)
Annonce:

Det var en rutineret anfører fra Himmelev skole, vi tog fat  i efter kampen mod Jægerspris, hvor hun tog prisen som topscorer med fem mål.

- Jeg var med på holdet, da vi tabte på til Nexø på Bornholm i kvartfinalen efter straffe. Jeg brændte ikke, men jeg skød altså heller ikke, tilføjede hun med et smil på læben.

- Jeg kan godt fortælle dig, at der var lang vej hjem den fredag, husker Anna tydeligt. Og det var faktisk fredag 13. april 2012.

TV: Scorede fem kasser i 9-0-sejr  

Samler på bamser
Anna fik sin tredje bamse i holdets første kamp i år og har også 'scoret' et fairplay håndklæde, så hun ved noget om at spille skolefodbold.

Annonce:

- I år har vi et dejligt sammenhold, og vi hygger os i omklædningsrummet. Der er plads til alle, også til de nye fra 6. klasse. Det var lidt svært, den gang jeg var ny, eller også var jeg meget genert. Men det er super, at vi har det sådan nu.

- Jeg synes, vi gør det bedre end forventet i år. Vi håber alle sammen på, at vi kan få et par kampe endnu. Og helst nå længere end drenge, griner Anna

TV: God tur hjem

Anfører Anna. (Foto: Jørgen Jakobi)
Anfører Anna. (Foto: Jørgen Jakobi)
 

Måske møder hun fodboldveninden
Hvis Himmelev pigerne kommer forbi Ådalens Skole i næste runde, venter der en interessant modstander, nemlig Skt. Josef skole, hvor en af Annas bedste fodboldveninder spiller. Det er Huria, som veninden hedder.

- Åh hende vil jeg gerne spille imod. - Anna lyste op af begejstring.

- Hun er rigtig god.

- Er hun bedre end dig, spurgte vi tilbage.

- AV. Det var et ondt spørgsmål, det vil jeg helst ikke svare på. Og det fik hun lov til at lade være med.

- Jeg spiller i Himmelev på vores U-19 hold blandt andet sammen med nogle fra tredje G. Men vi har det fint sammen, for vi har fodbolden som hovedinteresse.

Annonce:

- Jeg tror slet ikke på, at jeg nogensinde skal være professionel fodboldspiller, men jeg er sikker på, at jeg vil spille fodbold resten af mit liv, slutter en glad anfører.

Reservekamp  

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: