Annonce:
Annonce:

TV: Super-duo truer topscorer-tronen

Sidste års finalister videre: Louise Tranberg og Laura Andersen er ustoppelige

Louise Tranberg scorer sit andet mål. (Foto: Gert Smistrup)
Louise Tranberg scorer sit andet mål. (Foto: Gert Smistrup)
Annonce:

- Plan A er at vi skal vinde i dag, så vi er på vej til Parken lige som sidste år, siger pigerne fra skolen på Herredsåsen.

Tuse skole har talt om holdet fra Herredsåsen og ved de kom langt sidste år, men de er ikke bange og vil spille deres normale spil.

- Jeg ved de holder øje med mig siger Ronja Sabroe.

- Men jeg spiller som jeg plejer.

Laura Andersen mener, at hun i dag scorer 2-3 mål og er meget spændt på hvordan kampen kommer til at gå.

Se kampfakta

Lige kamp
Kampen er i gang i rimeligt tempo med et lille overtag til skolen på Herredsåsen. Efter fem minutter er Laura Andersen igennem, men Ann Sofie i Tuses mål redder. Cecilie Klug har lidt efter et skud lige forbi i den anden ende. Lige kamp. Men efter ti minutter slipper Louise Tranberg igennem og scorer til 1-0 til skolen på Herredsåsen.

Det gyldne trekløver

Annonce:

De angriber igen, men Julie Lauritsen og Smilla Severs rydder godt op i Tuse skoles forsvar. Efter atten minutter scorer Louise sit andet mål til 2-0, efter at Tuse skole har haft en god periode. Skolen på Herredsåsens spil hænger bedre sammen, og man fornemmer en ro efter de har fået to mål.

Fælt drop kostede dyrt

Men Tuse skole kæmper godt videre og de to søstre Ronja og Gry Sabroe spiller godt sammen oppe foran, men Mathilde Thomsen, Johanna Holtov og Sara Kristensen dækker godt op for skolen på Herredsåsen. Oppe foran arbejder Nelly Rudahunga rigtig flot. Lige før pausen scorer Laura Andersen til 3-0 for Skolen på Herredsåsen. Nu ser det svært ud for Tuse skole.

TV: Vinder-Viktoria

I pausen taler pigerne fra Skolen på Herredsåsen om at blive ved med at spille deres eget spil, men med lidt mere vildskab. Tuse skole taler om at de ikke har tabt endnu, de skal arbejde benhårdt i forsvaret og de skal lidt tættere på dem.

Se intens situation fra kampen:

Annonce:

Kæmpede trods skade
Anden halvleg er i gang, men Tuse skole har fået et problem, Ronja Sabroe halter og ser ud som om hun er småskadet. Men alligevel laver hun det ene raid efter det andet op ad banen, med gode indlæg, men der er desværre kun hendes søster Gry inde foran, og hun bliver dækket rigtig godt op.

Vis os din jubel og vind

Skolen på Herredsåsen har flere farlige forsøg af de to fantastisk godt spillende Louise og Laura, der også har overskud til nogle herlige driblinger.

Laura bliver nedlagt i feltet, og der er straffe, som hun selv scorer på til 4-0. I midten af halvlegen scorer Laura sit tredje mål til 5-0. Flot hattrick. I forsvaret har Kia R. Andersen lukket meget effektivt ned for den ellers farlige Ronja Sabroe fra Tuse skole. Plan A er lykkedes og skolen på Herredsåsen er videre på deres vej mod finalen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: