Annonce:
Annonce:

TV: Kurs mod kredsfinalen igen

Sammenspillet mandskab: Vestegnens Privatskoles piger slog Torstorp med 6-0

Jasmine holder fokus. (Foto: Stig Sinius Nielsen)
Jasmine holder fokus. (Foto: Stig Sinius Nielsen)
Annonce:

Kampen i Taastrup var en kvartfinale i Sjælland Midt-kredsen. Opgøret stod mellem Torstorp Skole og sidste års kredsfinalister fra Vestegnens Privatskole.

Se kampfakta

Stadig godt hold
Det var tydeligt at halvdelen af sidste års succes-hold stadig var på Vestegnens Privatskole, og derfor har træner Michael Salomonsen i år skruet et godt hold sammen - med et meget stærkt forsvar bestående af spillere, der også var med i sidste års kredsfinale, Viktoria Bindslev, Astrid Hansen og Stefanie Skermer - og desuden er Emilie Bjerre trukket tilbage fra midtbanen og sidste års keeper Meagan Spang er trukket frem fra målet.

Brændte chancer på samlebånd

Annonce:

Denne mur kunne Torstorp Skole ikke trænge igennem, og Vestegnens Privatskole lagde da også et massivt pres på Torstorp fra begyndelsen. Torstorp Skole manglede i den grad deres forsvarskrumtap Lien El-Hallak - men til gengæld kunne Vestegnen ikke få udbytte af presset i den stærke medvind.

Dog kom det forløsende mål, da Signe Sørensen med et tørt hug i det 22. minut gjorde det til halvlegsresultatet 1-0 til Privatskolen.

TV: Vandt stik mod spil og chancer

I halvlegen havde begge trænere travlt: Jacob Estrup fra Torstorp:

- I er kun bagud med 1-0 og har nu medvind.

Michael Salomonsen hos Vestegnens Privatskole måtte prøve at banke selvtillid ind hos angriberne Cansu Mira Karaca og Jasmine Cazimi - især sidstnævnte manglede tidligere års målfarlighed.

Angrebshæren fortsatte

Gæsterne lyttede bedst
Det var som om, at Vestegnens piger havde lyttet bedst, for allerede i anden halvlegs syvende minut bankede Jasmine Cazimi den forbi Torstorp Skoles Mouna Samer Rachid til 2-0.

Annonce:

Efter de 2-0 trak Vestegnens Privatskole deres midtbane yderligere frem - og så startede Mille Mejlby fem strålende minutter for Vestegnen - først ved selv at score til 3-0 - og kort efter fulgte Jasmine Cazimi op med sit andet mål til 4-0.

Hattrick sænkede Drogba

- Åh, der var bare så godt at få gang i målscoringen igen, smilede en glad Jasmine efter kampen.

 Camila Schultz ville også være med i legen og scorede til 5-0.

Torstorp Skole havde ikke meget at byde på. Selv om deres stjerne, Brøndbyspilleren Louise Herrun, var vendt tilbage efter en skade, kunne Torstorp ikke stille noget op. Vestegnens forsvar forblev kompakt og stærkt i hele kampen.

TV: Se straffesparket

- Vi ved jo godt, hvem hun er, udtalte Vestegnens Emilie Bjerre efter kampen:

- Så vi holdt godt øje med hende.

TV: Super-duo truer topscorer-tronen

Ja, og så sluttede lille Mille Mejlby festen af med endnu en flot scoring - og for anden kamp i træk sluttede kampen med 6-0 til Vestegnens Privatskole - denne gang over Torstorp Skole.

Sidste års kredsfinalister har nu virkelig kurs mod dette års kredsfinale.

Se sejrsdansen:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: