Trak det længste strå

Lige kamp: Marginalerne blev afgørende

Det blev et tæt opgør, hvor der blev kæmpet til sidste fløjt. Foto: Gert Smistrup
Det blev et tæt opgør, hvor der blev kæmpet til sidste fløjt. Foto: Gert Smistrup

Pigerne fra Sejergaardsskolen skulle på hjemmebane op imod pigerne fra Tornvedskolen - Jyderup, og det skulle vise sig at blive et tæt opgør.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Satte turboen til

Forsigtig start
Det var en rolig start på kampen med meget spil midt på banen. Tornvedskolen var ved at få et lille overtag, men Freja, Ida og Emma dækkede godt op i hjemmeholdets forsvar. Den anden vej tog Tilde et raid op langs sidelinjen, men det endte med et målspark.

Udeholdet fortsatte med at angribe, og Xenia havde et farligt forsøg som Sarah i målet tog. Stadig en meget lige kamp, hvor Mie fra hjemmeholdet hele tiden prøvede at komme igennem, men blandt andet Catja dækkede godt op hos gæsterne.

Efter 23 minutter fik Xenia fyret et skud af mod mål, og bolden gik igennem venner og fjender og i mål til 1-0 til udeholdet. Minuttet efter scorede Sofie efter et flot gennembrud til 2-0. De næste minutter var hjemmeholdet en smule rystede men spillede videre uden at miste modet. Hjemmeholdet fik et frispark tæt på mål, og Freja drønede et flot skud af sted, som Nanna i gæsternes mål tog.

Der var pause, hvor hjemmeholdet fandt ud af, at de skulle tale noget mere sammen og løbe noget mere på den store bane. Udeholdet talte om, at de nemt kunne få hjemmeholdets spillere til at løbe offside, og de blev enige om, at de skulle gøre det.

Se også: Blæste til angreb

Hjemmeholdet pressede på
Anden halvleg startede med et pres fra hjemmeholdet, hvor Mie, Christina og Julie havde flere nærgående forsøg. Til trods for de to mål til gæsterne, hvor det fortsat to jævnbyrdige hold, men hjemmeholdet var kommet mere ind i kampen ved at kæmpe med stor energi.

Midt i halvlegen reducerede Mie til 1-2 på et flot langskud. Herefter pressede Sejergaardsskolen fortsat på, og udeholdet var gået lidt ned i energi. Chistina, Ida og Sarah kæmpede for at få endnu et mål ind, og måske to mål så de kunne gå videre. Hjemmeholdet pressede meget på resten af kampen, og det gav lige nok plads til, at Xenia kunne drøne igennem værternes forsvar og score til slutresultat 3-1.

Tornvedskolen - Jyderup er dermed videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold, hvor der venter et opgør mod Nyrupskolen.