Annonce:
Annonce:

Bebe bankede til

Fornemt: Gæsterne vandt en stensikker sejr i onsdagens kamp

Værterne i fuld fremdrift- Foto: Søren Møller
Værterne i fuld fremdrift- Foto: Søren Møller
Annonce:

Skolen på Fjorden og Sydskolen afd. Asnæs tørnede sammen i onsdagens kamp i Ekstra Bladet Skolefodbold, og her var det gæsterne fra Sydskolen afd. Asnæs, der trak det længste strå. Se kampfakta her.

Storspil af keeper
Gæsterne havde nemlig medvind i første halvleg, og den udnyttede de til et større pres på hjemmeholdets forsvar. Her var det kun storspil fra målmand Gustav Thorbjørn, der afholdt hjemmeholdet fra at være stort bagud i første halvleg.

Kun én gang lykkedes det gæsterne at få bolden forbi Gustav Thorbjørn i hjemmeholdets mål. I det 8. minut måtte Gustav Thorbjørn halvklare et nærgående forsøg, og på riposten kom den høje angriber Lukas Bebe og satte panden på og bolden strøg i netmaskerne til en føring på 1-0.

Annonce:

De spæde forsøg, som hjemmeholdet leverede, kom primært fra Hung Pham, men disse fik udeholdets forsvar klaret. Det var især de to midterforsvarere Sebastian Karlsen og Simon Pihl, der fik dette afværget.

Keeper Gustav Thorbjørn stod en flot kamp. Foto: Søren Møller
Keeper Gustav Thorbjørn stod en flot kamp. Foto: Søren Møller

Lobbende lækkert lokalbrag

Overtaget udeblev
I første halvleg kom den stærke blæst udeholdet til gode, og vi forventede, at hjemmeholdet ville overtage meget mere af spillet efter pausen. Det forventede overtag udeblev dog. Ikke, at værterme ikke havde chancer, men der var også kontra chancer i den modsatte ende.

I det 50. minut fik gæsterne så et frispark midt på banen, og dette blev sparket direkte ind i straffesparkfeltet hos hjemmeholdet. Og her dukkede Lukas Bebe så op igen og fik bolden headet udenom Gustav Thorbjørn. Så nu stod det 2-0.

Dette er, som vi ved, en farlig føring, men gæsterne holdt stand og scorede endnu en gang efter en kontra, da hjemmeholdet satsede alt.

Annonce:

Det var så Blonard Prosiki, der satte tingene på plads med 3-0-målet. Med onsdagens sejr er Sydskolen afd. Asnæs videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold, hvor de krydser klinger med Grundtvigsskolen.

KAMPFAKTA:

Resultat:

Skolen på Fjorden - Sydskolen afd. Asnæs, 0-3
 

Prisvindere:

Vindere af fidusbamserne:

Gustav Thorbjørn, Skolen på Fjorden

Simon Pihl,  Sydskolen afd. Asnæs

Vinderen af fairplay-håndklædet:

Oskar Nellemose, Sydskolen afd. Asnæs
 

Fidusen
Simon Pihl, der modtog fidusbamsen for udeholdet, fortalte efter kampen:

- Jeg har gået til fodbold, men jeg måtte have et arbejde, så jeg stoppede i klubben. Men på skoleholdet syntes jeg, at jeg har fået lysten tilbage, så nu må vi se. hvad der sker.

- Vores hold er meget homogent. Så jeg håber, vi kan komme langt, sagde storsmilende den glade bamsevinder.

Gæsterne, der presser på. Foto: Søren Møller
Gæsterne, der presser på. Foto: Søren Møller
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: