Blæste til angreb

Angrebsivrig: Hjemmeholdet leverede en fornem præstation

Fart over feltet. Foto: Gert Smistrup
Fart over feltet. Foto: Gert Smistrup

Sune fra Sengeløse Skole var uheldig at få en skade, inden kampen var gået i gang. Udeholdets drenge kendte ikke noget til Borgerskolen, men de har hørt om Hasan. For Borgerskolen var der noget at leve op til. Forrige år kom de nemlig rigtig langt i turneringen. Se kampfakta her.

Attack, attack, attack
Kampen var i gang, og hjemmeholdet kom lynhurtigt fra start. Angreb, angreb og efter to minutter scorede Benjamin Mensah et flot mål, og dermed stod den 1-0 til værterne. Flot sammenspil af Borgerskolen, mens udeholdet desperat prøvede at finde sig selv og få styr på tropperne. Daniel, Ruben og Sebastian havde rigeligt at se til i udeholdets forsvar de første ti minutter. For hjemmeholdet var det Benjamin, Mehmet og Simon, der spillede godt sammen oppe foran, og de var konstant farlige. Udeholdet fik langsomt mere styr på opspillet, og Jonathan var god som spilfordeler.

Udfordring fra én af hjemmeholdets spillere. Foto: Gert Smistrup
Udfordring fra én af hjemmeholdets spillere. Foto: Gert Smistrup

Se også: Valle viste vejen

Cruise control
Pludselig brød Benjamin igennem og fik afsluttet. Bolden dansede på mållinjen, og kom lige nøjagtigt over til 2-0. Det næste stykke tid var det som om, hjemmeholdet tog en slapper, og det gav plads til flere forsøg fremad til udeholdet. Men lige som man troede, hjemmeholdet slappede af, slog de til igen med farlige forsøg på stolperne og lige over mål. Det var Benjamin, der var på spil igen efter dejligt sammenspil med Simon og Gabriel.

Intenst pres. Foto: Gert Smistrup
Intenst pres. Foto: Gert Smistrup

Se også: TV: Majas store dag

Sidste søm i kisten
Anden halvleg gik i gang, og udeholdet bed mere og mere fra sig med godt spil fremad og hårdtarbejdende Ruben og Amir i forsvaret. Men Benjamin fik en løs chance og scorede til 3-0, og hans hattrick var dermed en realitet. Men udeholdet gav ikke op, og lige efter havde Kassem et farligt forsøg. Hjemmeholdet var vågnet op igen og angreb med flot spil mellem Benjamin, Mehmet, Gabriel, Linus og Taggin. Efter spil foran mål fik Kevin hugget til bolden, der passerede Valdemar i målet til 4-0. Kort efter scorede udeholdet til 5-0. Men kampen var langtfra færdig, eftersom udeholdet scorede et selvmål kampens slutminutter. Det gav slutresultatet 6-0.

Hjemmeholdets sejrsdans. Foto: Gert Smistrup
Hjemmeholdets sejrsdans. Foto: Gert Smistrup