Cajsa tog sig af halvdelen

Mål på stribe: Cajsa Hansen var godt klar over, hvor målet stod

Der var fuld fart over feltet i kampen. Foto: Stig Sinius Nielsen
Der var fuld fart over feltet i kampen. Foto: Stig Sinius Nielsen

Fra første fløjt ville Taastrup Realskole vise, hvor 'skabet' skal stå. Pigerne fra Taastrup indledte da også et sandt stormløb mod Søndervangskolen.

Se kampfakta her.

Hold den inde! Foto: Stig Sinius Nielsen
Hold den inde! Foto: Stig Sinius Nielsen

Kom ikke på grillen efter pølsemix
Kæmpede ellers godt
Men her løb man mod en mur af forsvarsspillere og keeper Emma Bille, der ikke lod sig forvirre af de små vævre Taastrup-angribere.

Vi skulle helt hen til kampens 11. minut, før lille Cajsa Hansen tog sig sammen og viste vejen for de øvrige spillere fra Taastrup Realskole. Allerede i minuttet efter gjorde hun det så til 2-0.

I Søndervangskolens forsvar masede Julie Nielsen på for at holde stand. Men i det 17. minut ville Frederikke Jonasson fra Taastrup Realskole også lege med og øgede til 3-0. Igen et minut efter gjorde Cajsa Hansen det til 4-0 direkte på frispark.

Fuld fokus. Foto: Stig Sinius Nielsen
Fuld fokus. Foto: Stig Sinius Nielsen

Nu troede alle, at Søndervangskolen var helt væk i den kamp. Men i det 22. minut viste Malia Kafton, at Søndervangskolen også kan score mål.

Dog straks svarede Cajsa Hansen igen med en solo-tur til pauseresultatet 5-1 til Taastrup Realskole over Søndervangskolen.

Bonga bragede basser ind

Første halvleg gentog sig
Straks fra anden halvleg viste Søndervangskolen, at de endnu ikke var slået. I andet minut reducerede anfører Salwa Mekki til 2-5. Selvom Taastrups Malou Rasmussen øgede til 6-2, maste Søndervangskolen på, men desværre blev det kun til en overligger over for Salwa Mekki.

Der heades. Foto: Stig Sinius Nielsen
Der heades. Foto: Stig Sinius Nielsen

Så kørte toget igen for Taastrup Realskole med mål i de sidste seks minutter af Sarah Vang, Emilie Ib, Cajsa og endelig i slutminuttet gjorde Malou Rasmussen det til slutresultatet 10-2 til Taastrup Realskole over Søndervangskolen.