Annonce:
Annonce:

Danmark dukkede modstanderen

Klasseforskel: To ivrige trænere og spillere, der aldrig gav op, var ikke nok

Nr. Jernløse trak sig sejrrigt ud af opgøret. (Foto: Jens Jørgen Jørgensen)
Nr. Jernløse trak sig sejrrigt ud af opgøret. (Foto: Jens Jørgen Jørgensen)
Annonce:

Hvidebækskolens drenge var på forhånd noget betænkelige ved at skulle møde nogle væsentlig større modstandere fra Nr. Jernløse Skole.

Træner Frank Fyhn fik dog pustet noget liv i dem inden start:

— Bak hinanden op og tab ikke modet, selv om vi skulle komme bagud, sagde han.

Prøvede lykken

Hurtig punktering

Lyttede til træneren
Drengene havde hørt efter, selv om de var bagud allerede efter fem minutter, da Andreas Larsen bragte Jernløse foran 1-0 efter godt forarbejde af August Danmark.

Det var indledningen til et stort pres mod Hvidebæk-målet halvlegen igennem, men Hvidebæk forsvarede sig flot med målmand Jonas Hansen, samt Christoffer Nielsen, Tobias Jørgensen og Victor Rølle i forsvaret. Længere fremme på banen kæmpede anfører Rasmus Jensen heroisk.

Der blev givet instrukser. (Foto: Jens Jørgen Jørgensen)
Der blev givet instrukser. (Foto: Jens Jørgen Jørgensen)

Isefjord på glatis

Annonce:

Skub spillet frem
I pausen opildnede Hvidebæks anden træner, Maria Kannik, holdet:

— I er ved at få godt fat i kampen. De laver en del frispark i frustation. Lad være med at gå med på den, men bliv ved at skubbe spillet frem.

Drengene kæmpede videre, men efter 10 minutter af anden halvleg, gjorde August Danmark det til 2-0. Det fik dem ikke til at tabe modet, heller ikke da Christian Henriksen på et flot langskud øgede til 3-0 gav de op, men fortsatte med at kæmpe til den bitre ende og trak sig ud af kampen med æren i behold, efter et nederlag til en langt bedre modstander.

Nr. Jernløse har et ganske spændende hold, der skal blive interessant at følge videre i turneringen. Man bemærkede blandt andet Frederik Andersen på venstrekanten, Mattias Sørensen på midtbanen, samt fløjene August Danmark og Christian Sivertsen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: