Der var fart over feltet

Reduceringerne gik stærkt: Der blev kæmpet godt af begge hold til sidste fløjt

Der var fart på, da drengene fra Nyrupskolen mødte drengene fra Katrinedalskolen. Der blev svoret en masse mål. Foto: Jens Jørgen Jørgensen
Der var fart på, da drengene fra Nyrupskolen mødte drengene fra Katrinedalskolen. Der blev svoret en masse mål. Foto: Jens Jørgen Jørgensen

Drengene fra Nyrupskolen var værter, da de skulle møde drengene fra Katrinedalskolen, Afd. Svinninge.

Begge hold kom til kampen med sikre sejre fra de seneste kampe. Hjemmeholdet havde nemlig vundet 8-0 over Hjembæk Efterskole, og udeholdet havde vundet hele 12-0 mod Højbo Friskole. Så der var lagt op til en spændende kamp på en regnvåd bane. Det var også, hvad de to hold levede op til.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Overlegne i fair kamp

Bølgede frem og tilbage
Holdene greb tingene forskelligt an. Hjemmeholdet var meget på bolden og byggede spillet op, mens udeholdet stod lavt og satsede på omstillinger gennem de to hurtige angribere Kristian Rædiger og Marcus Ravnsbæk.

Værternes overtag gav den første chance efter otte minutter, hvor Rasmus Jacobsen slap fri. Men han måtte se sin afslutning flot pareret af modstandernes målmand Oskar Pedersen. Det var dog en stakket frist for gæsterne, da holdet minuttet efter kom bagud på et klokkeklart selvmål.

Herefter bølgede kampen frem og tilbage. Det var stadig med spilovertag til hjemmeholdet, men dog med udeholdet lurende på kontraer.

Efter 17 minutter lykkedes det holdet at afslutte sådan en. Det var da Marcus Ravnsbæk slap fri og udlignede til 1-1.

Tre minutter senere kom værterne atter foran. Det var i tredje forsøg. Først sendte en af holdets bedste Emil Brodersen et flot langskud på overliggeren. Forsøget på returbolden parerede målmanden Oskar, men tredje gang lykkedes det Rasmus Jacobsen at få bolden over stregen til 2-1. Med den stilling gik holdene til pause.

I pausen havde gæsternes træner Thomas Larsen nogle råd til sine spillere.

- I skal fortsat satse på omstillinger. Vær omhyggelig med at cleare. Vi har haft gode muligheder. Arbejd nu igennem, så skal det nok lykkes, sagde han opmuntrende.

Begge hold kæmpede rigtig godt igennem i hele kampen. Foto: Jens Jørgen Jørgensen
Begge hold kæmpede rigtig godt igennem i hele kampen. Foto: Jens Jørgen Jørgensen

Se også: TV: 4-0 på få minutter

Kæmpede godt
Anden halvleg startede imidlertid med en spand kold vand i hovedet på udeholdet. Efter få minutter gjorde en af deres modstanderes bedste Marcus Stoltenberg det til 3-1 på et fladt langskud, der på den våde bane gled under målmanden Oskar.

Det var lidt synd, da han hidtil havde stået fejlfrit og vel nok havde holdt sit hold inde i kampen gennem første halvleg.

Men gæsterne gav ikke op. Kort efter lykkedes det Marcus Ravsbæk med sit andet mål at reducere til 2-3.

Det fik holdet længere frem på banen for at jagte en udligning, og her havde de flere muligheder. Det var blandt andet Frederik Nielsen med et flot udført frispark fra cirka 25 meter, der blev lige så flot reddet af værternes målmand Mathias Nordbo.

Få minutter før tid lukkede Marcus Stoltenberg kampen, da han afsluttede et flot sologennembrud, hvor han ikke blev presset nok. Han scorede til 4-2.

Nyrupskolens anfører var større end hans modspillere fra Katrinedalskolen. Foto: Jens Jørgen Jørgensen
Nyrupskolens anfører var større end hans modspillere fra Katrinedalskolen. Foto: Jens Jørgen Jørgensen

Se også: TV: Fandt ikke Holger

Stor ros
Inden slutfløjtet gentog Marcus sin solotur. Her fik han sin afslutning pareret, men Emil Brodersen fulgte op og gjorde det til 5-2.

Det var absolut en fortjent sejr. Men sejren var nok et par mål for stor, da udeholdet var med hele kampen igennem.

Hos vinderne bemærkede man foruden de nævnte Mathias Friis og Magnus Andersen. Det skal blive spændende om holdet fremadrettet kan leve op til skolens traditioner i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Hos taberne faldt foruden de to angribere Frederik Nielsen og Carl Emil Fjord med en stor arbejdsindsats på midtbanen samt Mkwaya Nielsen og Casper Coolman i midterforsvaret mest i øjnene. Men holdet var med til at skabe en rigtig god kamp og kan forlade turneringen med oprejst pande.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen