Annonce:
Annonce:

Double trouble

Klasse: To spillere formåede at få netmaskerne til at blafre tre gange hver

Mathias Larsen og Nino Zapita scorede begge hattrick i opgøret. Foto: Preben Worsøe
Mathias Larsen og Nino Zapita scorede begge hattrick i opgøret. Foto: Preben Worsøe
Annonce:

Mens udeholdet fra Vestegnens Privatskole nøjedes med at trille bolden lidt rundt og sparke på mål, blev der varmet virkelig seriøst op hos hjemmeholdet Hedehusene Skole.

Nadja dirigerede øvelserne, og fra en medbragt forstærker var mega høj musik med til at sætte drengene op til kampen.

Se kampfakta her.

TV: Afgjort på tre minutter

Spillede med landsholdshelt
Den normale træner var syg, og derfor var Nadja trådt til.

– I 2003 spillede jeg selv med i Ekstra Bladet Skolefodbold for Grønvangsskolen I Vejen. Vi nåede rigtigt langt, men desværre tabte vi den sidste kamp om at komme i finalen i Parken. Jeg spillede sammen med Sanne Troelsgaard, som tirsdag lavede hattrick for kvindelandsholdet mod Ungarn.

- Desværre har vi ikke noget pigehold på skolen i år, fortsatte Nadja.

Annonce:

- Der er ikke interesse hos pigerne, og det er ærgerligt. Så jeg har sat mig for, at det må være os lærere, som nu skal motivere dem, så vi til næste år får genindført pigefodbold på Hedehusene Skole.

Nadja styrede opvarmningen. Foto: Preben Worsøe
Nadja styrede opvarmningen. Foto: Preben Worsøe

Satte trumf på efter pausen

Så frem til opgøret
Anfører Asger Larsen glædede sig til kampen.

- Vi har nogle store og stærke fyre nede bagi. Vi går efter at spille lange bolde op mod vores hurtige frontløber Emircan og mig selv. For jeg er heller ikke nogen snegl.

Udeholdets anfører Jonas Nielsen var helt klar i spyttet.

– Lig helt tæt på dem fra start. De må gerne med det samme mærke, at vi er der.

Den recept fulgte gæsterne fra første fløjt. Der var spilet mindre end to minutter, da et højt pres på hjemmeholdets forsvar generede dem så meget, at det mundede ud i en for kort tilbagelægning. Den hurtige og boldsikre Nino smuttede imellem, og så stod det 1-0 til udeholdet.

Aimable leverede en stor indsats i målet. Foto: Preben Worsøe
Aimable leverede en stor indsats i målet. Foto: Preben Worsøe

TV: Overmagten leverede bedre

Annonce:

Lækker kasse
Hjemmeholdet havde svært ved at erobre bolden og holde den inden for egne rækker. Udeholdet var både teknisk bedre og hurtigere. De byggede fornuftigt spillet op helt nedefra og vekslede imellem gode stikninger og hurtige opløb over fløjene.

Nicolas Jacobsen var omdrejningspunktet og dirigenten på midtbanen. Han var meget boldsikker og havde et glimrende overblik, og fra hans fod startede mange af gæsternes farlige angreb.

Kampens flotteste detalje kom efter 18 minutter, da Nicolas modtog et indkast lige over midten. Med ryggen i spilleretningen tæmmede han bolden med brystet, jonglerede to gange med bolden, drejede rundt om sig selv og med sin tredje berøring uden at bolden havde rørt jorden, sendte han den i en høj bue op mod straffesparksfeltet. Her dukkede Mathias Larsen op, og med en flot firsttimer kanonerede han bolden i kassen til 2-0.

Nicolas styrede midtbanen. Foto: Preben Worsøe
Nicolas styrede midtbanen. Foto: Preben Worsøe

TV: Overtog spillet

Sad på det
Nu stod der udeholdet på det hele, og det kom til at gøre rigtigt ondt på hjemmeholdet. For i løbet af kun fire minutter scorede udeholdet yderligere tre gange. Først var det Nino på langskud, flot sat op af Mathias.

Annonce:

Kort efter var hjemmeholdets forsvar for længe om at ekspedere bolden væk, og den chance skal man ikke give den hurtige Nino. Han smuttede imellem to modspillere, og så var der hattrick af Nino.

Bolden var kun lige givet op, da Markus styrtede af sted på højre fløj. Han tog et par træk ind i banen og sparkede så med venstrebenet flot bolden i nettet til pausestillingen 5-0.

I pausen møblerede Asger lidt om på opstillingen, og pludselig fik hjemmeholdet meget mere del i spillet. Det blev endda til nogle rigtig gode afslutninger, dog uden at nullet blev visket væk fra måltavlen.

Nadja og Asger giver dessiner i pausen. Foto: Preben Worsøe
Nadja og Asger giver dessiner i pausen. Foto: Preben Worsøe

TV: Snuppede smal sejr

Lukkede og slukkede
Derimod blev det til tenniscifre midt i halvlegen. Jonathan Hansen løb fra sine modspillere i venstre side, gik helt til mållinjen og sendte bolden skråt bagud til Mathias. Han fikserede sin modspiller fuldstændigt ved at rulle bolden under fodsålen, og så var der plads til, at også Mathias kunne score sit tredje mål.

Ikke ønskemodstander alligevel

Annonce:

To gange hattrick
Flere mål blev det ikke til, men to hattricks i samme kamp, det ser man ikke hver dag. Og der var da også stor glæde hos de to målslugere efter kampen.

- Det er holdets fortjeneste, sagde Nino beskedent.

- Vi spillede som et hold, og så stod jeg de rigtige steder på de rigtige tidspunkter. Selv om jeg også er angriber i klubfodbold, bliver det højst et eller to mål pr. kamp. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har scoret hattrick, men det er en skøn fornemmelse.

Den anden tremålsskytte Mathias fortsatte.

– Jeg er helt enig i, at vi spillede godt holdspil i den her kamp.

- Normalt scorer jeg slet ikke, men jeg tog chancen, og så ramte jeg bolden godt. Alle tre mål blev endda sat ind med det kolde venstre ben, hvor storetåen ovenikøbet er forstuvet, grinede en glad Mathias. Det venstreben ser nu ikke ud til at være så koldt endda.

- I næste runde skal vi møde Brøndby Strand Skole, fortalte de i munden på hinanden.

- Det er et stærkt hold, som spiller meget fysisk, så vi forventer mange hårde dueller.

Annonce:

– Jeg håber, at vi får mulighed for at træne et par gange sammen op til den kamp, så vi kan forberede os bedst muligt, sluttede de to måltyve.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: