Driblede sig videre

Tæt fight: Begge mandskaber gav den en skalle

Begge hold til den i nærkampene. Foto: Jens Jørgen Jørgensen
Begge hold til den i nærkampene. Foto: Jens Jørgen Jørgensen

Pigerne fra Vestegnens Privatskole har gennem årene sat deres præg på Ekstra Bladet Skolefodbold. I denne har de besluttet at bygge et nyt hold op primært bestående af piger fra 6. og 7. klasse. Selvom de vandt første kamp, havde holdets entusiastiske træner Michael Salomonsen ikke de store forventninger til fredagens kamp mod Herstedøster Skole.

Han mente, at det stod over for en flok stærke og noget større modstandere. Ved kickoff udtrykte han det meget præcist:

- Vi får en røvfuld.

Se kampfakta her.

TV: Comeback af dimensioner

Trodsede forventningerne
Der var ikke spillet mere end ét minut, før en af hjemmeholdets bedste Laura Hansen tog det første af sine talrige ryk og driblede i venstre side. Hendes aflevering behandlede Clara Eckhardt efter fortjeneste. Med et glimrende skud bragte hun sit hold foran.

At det ikke var en fejltagelse, vidnede de næste minutter om. Værterne havde flere muligheder for at øge føringen, men især Laura tog flere gange de forkerte beslutninger.

Det gjorde en anden af holdets bedste i Carla Johnsen ikke, da hun efter 15 minutter driblede ind i straffesparkfeltet. Hun gjorde det ganske fornuftige at skyde, og så stod det 2-0. Eneste chance til Herstedøster Skole i første halvleg kom efter et nærgående hjørnespark fra Silje Thorsen.

Kampens prisvindere. Foto: Jens Jørgen Jørgensen
Kampens prisvindere. Foto: Jens Jørgen Jørgensen
 
TV: Drama på Vestegnen

Bragte spændingen tilbage
Efter pausen fortsatte Vestegnens Privatskole med at skabe de største chancer. Men det blev alligevel Herstedøster Skole, der fik reduceret til 2-1 på et glimrende langskud fra anfører Melina Cetinkaya. Men det satte ikke meget gang i holdet, hvor primært Melina, Emine Avci og Silje Thorsen forsøgte at skabe noget. Men de fik for lidt støtte fra holdkammeraterne.

Derimod fortsatte værterne med at skabe chancer. Foruden de allerede nævnte gik Stine Fog i spidsen. Hun var ganske enkelt overalt på banen. At det måske kan knibe med organisationen på holdet bliver opvejet af en imponerende kampgejst.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Vestegnens Privatskole - Herstedøster Skole, 2-1

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Carla Johnsen, Vestegnens Privatskole
Lara Caliskan, Herstedøster Skole

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Stine Fog, Vestegnens Privatskole
 

Det hold, Vestegnens Privatskole har fået samlet, kan blive spændende. Måske ikke i denne sæson, men i kommende sæsoner. Pigerne kæmper alle for hinanden, for holdet og for skolen.