Annonce:
Annonce:

En halvleg var nok

Effektivt: Afgjorde kampen på ingen tid

Hjemmeholdets målmand kom på arbejde i løbet af opgøret, hvor gæsterne var bedst. Foto: Gert Smistrup
Hjemmeholdets målmand kom på arbejde i løbet af opgøret, hvor gæsterne var bedst. Foto: Gert Smistrup
Annonce:

Lynghøjskolens piger tog på hjemmebane imod pigerne fra Sct. Jørgens Skole, og her fik vi et målrigt opgør.

Se kampfakta her.

Fik sin revanche

Tempo fra start
Det blev en tempofyldt start på kampen med spil begge veje, men flere gange var udeholdet igennem med skud lige forbi målet eller skud der blev taget af Ida i hjemmeholdets mål. Efter seks minutter brød Maria igennem forsvaret og scorede til 1-0 til udeholdet. 

Annonce:

Gæsterne fortsatte med at angribe, og Julie, Maria, Yasemin og Kamille var hele tiden farlige, men hjemmeholdet havde en god målmand i Ida. I hjemmeholdets forsvar spillede Clara og Mathilde godt. Sct. Jørgens Skoles Amalie tog en dribletur helt oppe fra midterlinjen og fik skudt ind foran mål, hvor Maria og Julie lige nøjagtigt ikke kunne nå bolden. Lidt efter havde udeholdet spil foran hjemmeholdets mål, og her dukkede Julie Nelkop op og hamrede bolden i mål til 2-0.  

Hjemmeholdet kunne ikke rigtig få bolden ud af farezonen, da udeholdet var først på bolden. Lige inden halvleg scorede Laura til 3-0 på et formidabelt langskud. Et minut senere var der klumpspil foran mål, og Clara fik sat en tå på, så der stod 4-0. Hjemmeholdet kæmpede, men kom sjældent op i nærheden af udeholdets mål. Minsandten om Julie lige nåede at løbe igennem værternes forsvar og score til 5-0 inden pausen.

Der blev kæmpet i hele kampen. Foto: Gert Smistrup
Der blev kæmpet i hele kampen. Foto: Gert Smistrup

TV: Moste modstanderen

Værterne bedre med
I pausen talte udeholdet om, at de skulle være opmærksomme på ikke at være offside. Nu ville det blive sværere, da de skulle spille i modvind. Hjemmeholdet håbede på flere chancer nu, da de fik medvind. Det skal lige siges, at der var en kraftig vind på tværs af banen.

Annonce:

Men det viste sig hurtigt, at anden halvleg lignede første. Udeholdet var meget i angreb, men Clara, Ellen og Cecilie gjorde, hvad de kunne for at holde modstanderne væk, og i målet havde de stor hjælp af Ida, der tog rigtig meget. På udeholdets midtbane havde de Amalie, der dæmmede godt op og fordelte bolde rundt til angriberne.  

Hjemmeholdet havde svært ved at komme i angreb, men når det skete, var det Frida, Cecilie og Clara der sørgede for bolde fremad. Det blev dog i stedet 6-0 til gæsterne.

Lige efter scoringen kom hjemmeholdet i angreb, og Camilla scorede et flot mål på et fladt skud til 6-1. Nu vågnede hjemmeholdet. De kom igennem med flere angreb, og Kamille Hauge fik scoret til 6-2, og lige inden slutfløjtet fik Kamille scoret sit andet mål til 6-3.

Udeholdet nåede også lige at score. Det var Amalie til 7-3. Hjemmeholdet var trods alt stolte af, at de vandt anden halvleg. Sct. Jørgens Skole går dog videre til næste runde.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: