Annonce:
Annonce:

En rigtig Elkjær

Straffespark: Man laver en 'rigtig Elkjær', når man hamrer bolden over mål på straffe

Nour spillede en flot kamp for sit hold, og sikrede sig fortjent fairplay-håndklædet. (Foto: Erik Elmelund)
Nour spillede en flot kamp for sit hold, og sikrede sig fortjent fairplay-håndklædet. (Foto: Erik Elmelund)
Annonce:

Kalundborg er højbyen for pigefodbold. Det gælder også i Ekstra Bladets Skolefodboldturnering. Hele 10 gange har byen været repræsenteret i finalen. De syv af gangene har det været af Nyrupskolen, som i dag tog imod bysbørnene fra Rynkevangskolen.

Kampen blev spillet på den nye kunststofbane ved Røsnæshallen, da Nyrups egen bane stod under vand i det ellers så gode vejr.

Rynkevang stillede op med to sæt søstre. (Foto: Erik Elmelund)
Rynkevang stillede op med to sæt søstre. (Foto: Erik Elmelund)
 

Helt lige match

Våben på dødbolde
Nyrups piger startede som lyn og torden med et gevaldigt pres, hvor især Kamilla Kloksby og Cecillie Boll gjorde sig flot bemærket, men ind ville bolden ikke.

Annonce:

Rynkevangskolen overtog spillet og især midtbanespiller Anna Petersen viste gode takter med en blændende sparketeknik, der især viste sig med nogle gode hjørnespark. Det tredje af slagsen gav føringen, da anfører Mie Kronby headede bolden ind til 1-0 til Rynkevang. Begge hold havde herefter skud på stolpen, men mere blev det ikke til i første halvleg.

Arbejdssejr

Nour nettede
Fra anden halvlegs start, var det igen Nyrupskolen, der kom bedst i gang. Og denne gang udmøntede det sig også i scoring. Nour Kaab knaldede bolden i nettet langt udefra. Hun skulle sidenhen vise sig, at få stor betydning for udfaldet af kampen. Hun skød nemlig det afgørende straffespark over mål, så der måtte et ekstra spark til. Hun har tidligere gået på Rynkevangskolen, som hun altså stod over for i dag.

Begge hold var herefter tæt på en afgørelse på farlige frispark lige uden for straffesparksfeltet, men kampen endte 1-1 og der måtte straffesparkskonkurrence til.

Iskold dukkert

Annonce:

En 'rigtig Elkjær'
Her opleved man otte flotte spark, hvor Caroline Nordby fra Nyrup, der havde overtaget målmandstrøjen, var tæt på at klare de to. Men først i Rynkevangs femte forsøg brændte kampens store spiller, Anna Petersen, der også havde taget tjansen som målmand. Herefter kunne Nour have sikret sejren til Nyrup, men, desværre for hende, skød hun langt over med en 'rigtig Elkjær'.

I ekstrasparkene sikrede Caroline Suhr med et flot, velplaceret spark sejren til Rynkevang, da Nyrup efterfølgende brændte. Glæden var stor hos Rynkevang og pigerne fra Nyrups tog nederlaget med værdighed.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: