Enligt mål var afgørende

Tæt affære: Udeholdet formåede dog at hive sejren i land

Fuld fart frem. Foto: Johnny Thorsen
Fuld fart frem. Foto: Johnny Thorsen

Marievangsskolen, som senest var i finalen for 25 år siden i verdens største fodboldturnering, hvor de i 1992 vandt og i 1993 blev nummer to, var på besøg hos Frederiksberg Skole, som havde lånt Lynge Brobys fantastiske idrætsanlæg med blandt andet to kunstgræsbaner.

Se kampfakta her.

TV: Fairplay i højsædet

Stærkt mandskab
Der er ingen tvivl om, at hold 2017 har potentiale til at nå langt i denne sæson. Holdet består af en lang række spillere med et utroligt hurtigt fodskifte, som let kan sætte en modstander på halen.

Ser man bagfra har holdet en fantastisk målmand i Lory Haji. På de offensive positioner har de de to små og vævre Ahmad El-Hbet og Sohail Said. Sidstnævnte huserer især på skolens venstre kant, hvor han er arkitekt for assists til sin noget større holdkammerater.

Både Ahmad og Sohail aspirerede til fidusbamsen, men i kampens slutning modtog Ahmad det gule kort, så fidusbamsen gik til Sohail.

Styrede showet

Enligt mål
Kampens første og eneste scoring kom efter blot to minutters spil sat ind af anfører Ahmad El-Habet.

Man skulle helt hen til 19. minut, før værterne havde deres første forsøg. Ved og i 26. minut fik hjemmeholdet endnu en stor chance ved Rasmus Lind. Og minuttet efter endnu en kæmpe chance til værterne.

I pausen var der enighed om at spille lange bolde frem til hjemmeholdets hurtige folk, som bare skulle løbe på alt, hvad der rørte sig.

- Og så lad os få lidt lyd på, lød det fra keeperen Alfred Mikkelsen.

Sohail Said i knæ. Foto: Johnny Thorsen
Sohail Said i knæ. Foto: Johnny Thorsen

TV: Måtte vente på sit hattrick

Store chancer
Et andet taktisk indslag var indskiftningen af 'Fyrtårnet' Magnus Nykov, som var lynende hurtig. Det var dog gæsterne, som startede anden halvleg bedst med blandt andet en kæmpe chance ved Rasmus Weise.

Men fra 45. til 49. minut havde værterne tre kæmpe chancer ved blandt andre Magnus Nykov. Kun flot målmandsspil ved Lory Haji forhindrede hjemmeholdet i at få udlignet og komme foran. Kort efter disse tre kæmpe chancer så havde hjemmeholdet en dobbelt chance, hvor målmand Alfred Mikkelsen var frigivet, men to af hans forsvarere viste mandsmod og kastede sig ned i skuddene.

I kampens sidste 10 minutter producerede værterne kæmpe chancer på samlebånd, men endnu engang reddede Lory kastanjerne ud af ilden for sit mandskab, og sejren blev hevet i hus med kun ni markspillere.

'Fyrtårnet' blev sendt på banen til anden halvlegs start. Foto: Johnny Thorsen
'Fyrtårnet' blev sendt på banen til anden halvlegs start. Foto: Johnny Thorsen