Annonce:
Annonce:

Ensidig affære i walkover

Klasse forskel: Dominerede fra start til slut

Tre af kampens hovedpersoner fra et ensidigt opgør. Foto: Niels Sørensen
Tre af kampens hovedpersoner fra et ensidigt opgør. Foto: Niels Sørensen
Annonce:

Kampen mellem Antvorskov Skolens piger og Eggerslevmagle Skole blev en ensidig affære, hvor der nærmest kun var et hold på banen.

Se kampfakta her.

Slutspurt blev afgørende

Hjemmeholdet bedst
Kampen var ikke ret gammel, før vi på sidelinjen så, at det ville blive en ensidig affære. Inden der var gået ti minutter stod det 3-0 til hjemmeholdet, og ved pausen stod der hele 7-0. Tre af målene blev sat ind af Erika Vangsgaard, og Lærke Sørensen, Natascha Andersen, Anna Jensen og Stephanie Hansen lavede alle et enkelt mål i første halvleg.

Mille Lundgaard fra Eggeslevmagle, i øvrigt datter af tidligere Næstved divisionsspiller Michael Lundgaard, kom direkte fra tandlægen til anden halvleg, og om det var hendes fortjeneste eller Antvorskov, der kørte med håndbremsen trukket, skal være usagt, men det var Eggeslevmagle, der kom bedst ud fra halvlegspausen.

Annonce:

De scorede nemlig på deres første angreb i kampen vel og mærke i det 31. minut. Inden da havde fødselaren i hjemmeholdets mål, Ea Madsen, ikke haft en redning, men der havde til gengæld heller ikke været nogen skud på mål.

Fejl afgjorde tæt affære

Sidste søm i kisten
Målscoreren til 7-1 var Silke Olsen, der også blev fidusbamsemodtager. Eggeslevmagle havde yderligere en stor chance, men fra tæt hold blev den store chance brændt.

Antvorskov ville ikke tabe anden halvleg, og i det 48. minut indledte de en slutspurt med et skud på overliggeren, og bare minuttet efter gjorde Anna Jensen med det kolde venstre det til 8-1, inden Erika Vangsgaard med sit fjerde mål i kampen lukkede ballet til slutresultatet 9-1.

Antvorskov er således videre i Ekstra Bladet Skolefodbold, hvor de gør følgeskab med skolens to drengehold.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: