Familiebånd var ikke nok

Kæmpede bravt: Måtte overgive sig

Hjemmeholdet havde to sæt kusiner på banen, men det var ikke nok til en sejr. Foto: Niels Sørensen
Hjemmeholdet havde to sæt kusiner på banen, men det var ikke nok til en sejr. Foto: Niels Sørensen

Søndermarksskolens piger havde tætte familiebånd på holdet med to sæt kusiner, men det var alligevel gæsterne fra Dyhrs Skole, som trak det længste strå.

Dyhrs træner, Phil O´Connor, fortalte før kampen:

- Vi har fremtiden for os, men I må godt præstere i nutiden!

Se kampfakta her.

Se også: TV: Viste ingen gæstfrihed

Gæsterne bedst
Kampen startede lige, men efter ca. ti minutters spil fik Dyhrs en stor chance, men Nana Fogs afslutning endte lige på den stærkt spillende målmand Nida Yilmaz. Nana Fog spiller til daglig håndbold i øvrigt.

Efter 20 minutter gik den ikke længere for Søndermarksskolen, da Freja Larsen scorede sikkert til 1-0 for gæsterne uden chance for Nida i målet. Dyhrs dominerede i denne periode, og kun en storspillende Nida i målet forhindrede yderligere scoringer.

Lige før pausen måtte hun dog kapitulere. Nida halvklarede et godt forsøg, men riposten endte hos Andrea Sams, der nemt kunne score til halvlegsresultatet 2-0 til Dyhrs Skole.

Hjemmeholdet lagde taktik i pausen, men det hjalp lige lidt. Foto: Niels Sørensen
Hjemmeholdet lagde taktik i pausen, men det hjalp lige lidt. Foto: Niels Sørensen

Se også: Mødte overmagten

Værterne kæmpede flot
Søndermarksskolens træner, Simon Hansen, lagde i pausen op til angreb, og allerede tre minutter inde i anden halvleg bar det frugt. Fra tæt hold scorede Matilde Kristiansen til 1-2, og så var Søndermarksskolen med igen.

I de næste minutter var det mest ophidsende et såkaldt professionelt frispark begået midt på banen, dog uden det udløste gult kort. I det 45. minut fik gæsterne et meget tyndt straffe. Hjemmeholdet havde lidt svært ved at holde sig uden for feltet, så der måtte tre forsøg til, før Mathilde Gade kunne juble over en scoring til 3-1.

Målmand Nida reddede endda det ene forsøg. Søndermarksskolen fortsatte ufortrødent og kæmpede det bedste, de havde lært. Trods gode forsøg, var det dog gæsterne, der i det 53. minut lukkede ballet. Igen var det Andrea Sams der scorede og igen efter en halvklaring af målmand Nida, der fortjent fik fidusen for Søndermarksskolen.

Dermed endte det hele med en sejr på 4-1 til Dyhrs Skole, og dermed måtte Søndermarksskolen sande, at de tætte familiebånd på holdet ikke var nok i denne omgang.