Farlige i luften

Steg til vejrs: Dødbolde blev afgørende

Hjemmeholdet var særdeles farlige i luften, hvor de lavede mål på samlebånd. Foto: Gert Smistrup
Hjemmeholdet var særdeles farlige i luften, hvor de lavede mål på samlebånd. Foto: Gert Smistrup

Trekronerskolens drenge tog på hjemmebane imod drengene fra Trællerupskolen, og det skulle vise sig at blive en svær dag på kontoret for gæsterne.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Lukkede ned for profil

Værterne bedst
Livlig start på kampen med spil begge veje. Men efter bare tre minutter scorede Bertram til 1-0 til hjemmeholdet. De næste minutter var hjemmeholdet konstant i angreb med gennembrud af Mathias og August og flere farlige bolde indover.

Fem minutter senere fik August scoret på et flot langskud der ramte en modspiller undervejs og snød Magnus i udeholdets mål. 2-0. Udeholdet var rystede over denne start, og hjemmeholdet blev ved med at presse, og på et tidspunkt var det spil til et mål. Anton kom på skudhold og fyrede bolden op i trekanten til 3-0.

Magnus og Emil i udeholdets forsvar havde rigeligt at se til, og det var svært at holde det aggressive hjemmehold på afstand. Kampen fortsatte med pres fra hjemmeholdet. Lige inden pausen fik hjemmeholdet et frispark, og det drønede Anton i mål til 4-0.

I pausen talte hjemmeholdet om, at de skulle passe på, at den sidste kæde ikke kom for langt frem, selvom de havde hele spillet. Udeholdet var nervøse fra start, og det hurtige mål rystede dem, men de ville fortsætte energisk.

Gæsternes målmand måtte hente bolden ud af netmaskerne hele 11 gange i opgøret. Foto: Gert Smistrup
Gæsternes målmand måtte hente bolden ud af netmaskerne hele 11 gange i opgøret. Foto: Gert Smistrup

Se også: Straffede sin modstander

Dominansen fortsatte
Anden halvleg fortsatte nøjagtigt som første sluttede. Angreb fra hjemmeholdet. Der blev hjørne, og Anton hoppede op og nikkede bolden i mål til 5-0, og hans hattrick var en realitet. Udeholdet var godt møre, men Christian, Malthe, Jonas og Jalte gjorde fortsat, hvad de kunne for at holde hjemmeholdet fra at score flere mål.

Det var svært. Blandt andet fordi hjemmeholdet spillede rigtig godt sammen, og de eneste fremstød udeholdet havde, var lange bolde som Marcus og Sebastian løb efter og prøvede at erobre. Lidt efter spillede Sander og Alexander rundt og afleverede ind foran mål, hvor Frederik dukkede op og scorede fladt til 6-0.

Midt i halvlegen driblede Mathias rundt og fik afsluttet, så bolden gik i mål til 7-0. Stort set samme billede. Der blev skudt et frispark indover, og August hoppede op og satte panden på til 8-0. Endnu et hjørne som Kasper hoppede op og nikkede i mål til 9-0. Zakarias fik også scoret næsten helt inde ved mållinjen til 10-0. I de døende minutter fik Frederik sat et mål ind til slutresultat 11-0 til Trekronerskolen, der går videre til næste runde