Fejl afgjorde tæt affære

Trak det længste strå: Udnyttede modstanderens fejl

Gæsterne trak det længste strå i opgøret. Foto: Niels Sørensen
Gæsterne trak det længste strå i opgøret. Foto: Niels Sørensen

Dyhrs Skole tog på hjemmebane imod Antvorskov Skole, og det skulle vise sig at blive et meget tæt opgør.

Se kampfakta her.

Livlig åbning
Vi fik en livlig start på lokalopgøret mellem de to Slagelse-skoler. Allerede efter tre minutter fik Antvorskov en gratis chance, da en dårlig tværaflevering resulterede i en friløber til gæsterne, men det store tilbud blev skammeligt misbrugt.

Efter ni minutter stak Antvorskovs lynhurtige Magnus Kristensen fra hjemmeholdets forsvar, og han scorede med et kort hug kort inde i straffesparksfeltet. Dyhrs gav ikke op, og der var mange gode og intense nærkampe uden, at dommeren måtte op med gule kort. Det var dog Antvorskov, der kom yderligere foran, da indskiftede David Johansen udnyttede en fejl fra hjemmeholdets forsvar og kunne med et godt langskud øge føringen til 2-0.

Målet fik Antvorskovs træner, Olaf, til at udbryde:

- Genial indskiftning.

Se også: TV: Satte turboen til

Lige ved og næsten
Hjemmeholdet forsøgte stadig, og i det 24. minut havde de en god kontra, men godt målmandsspil af Emil Grunth i målet forhindrede en scoring. Sidst i halvlegen havde gæsterne en god mulighed. Der blev spillet 1-2 i feltet, men målmand Viktor Arpe i hjemmeholdets mål kom god ud og pressede afslutningen i sidenettet.

Vi ventede nu på en offensiv fra Dyhrs fra anden halvlegs start, men vi skulle hen til det 45. minut, før der skete noget. Christian Passer tog chancen udefra, men uheldigvis for ham prellede det gode langskud af på overliggeren.

En efterfølgende lang bold fra det bageste forsvar fik træner Phil til at råbe:

- Ikke engang Supermand kunne have nået den bold.

Dyhrs pressede spillet mere og mere frem, og det resulterede i et straffe tre minutter før tid. Straffesparket scorede Andreas Müthel sikkert på. Nærmere kom Dyhrs dog ikke, og jublen kunne bryde løs blandt Antvorskovs spillere og medrejste tilskuere.

Det hele sluttede nemlig med en smal 2-1-sejr til Antvorskov Skole, der i næste runde kan se frem til at møde deres andethold i en intern duel