Fortsatte stimen

Ingen problemer: Gæster videre trods smal sejr

Farlig situation i værternes felt, hvor der var trafik hele kampen igennem. Foto: Niels Sørensen
Farlig situation i værternes felt, hvor der var trafik hele kampen igennem. Foto: Niels Sørensen

Antvorskov Skole fra Slagelse stillede op som favoritter til torsdagens kamp mod Skælskør Skole, og Skælskørs træner, Jannik Steinmeier, var da heller ikke specielt optimistisk forud for opgøret.

- Vi er aldrig før kommet til mere end første kamp, så allerede nu har pigerne præsteret. Jeg forventer ikke mange mål fra vores side. Optimismen er ikke så stor, men humøret er højt.

Antvorskov Skoles træner, Vibeke Korup, tilføjede:

- Jeg ved ikke, hvad de har at gøre godt med, men jeg håber på en sejr.

Klar til kamp. Foto: Niels Sørensen
Klar til kamp. Foto: Niels Sørensen
 

Bølgede frem og tilbage
Det var dog de undertippede Skælskør-piger, der i det ottende minut havde det første gode forsøg, men uheldigvis for Emma Kracht endte hendes langskud i sidenettet. Kampen bølgede frem og tilbage, og Antvorskov Skole havde da også deres forsøg. Se kampfakta her.

Stærke Erika Vangsgaard, som leverede en fornem indsats i holdets første kamp, havde et godt gennembrudsforsøg i det 16. minut, men Klara Jespersen for Skælskør Skole viste god fart og overblik og fik flot afværget chancen. Skælskør-pigerne kæmpede forbilledligt, mens Antvorskov Skole overtog mere og mere af spillet.

I det 26. minut kunne Skælskør Skoles defensiv ikke holde til mere, hvor fidusbamsemodtager Lærke Sørensen, som også nettede en kasse i holdets første kamp, scorede fra tæt hold uden chance for keeper Sarah Elmann.

TV: Scorede fire på seks minutter

Uheldig ostemad
Efter scoringen ville Antvorskov Skole skifte ud, men spilleren løb for tidligt på banen, og dommeren gav hende derfor et gult kort, og Antvorskov Skole var dermed en spiller i undertal resten af halvlegen.

Træner Vibeke Korup sagde følgende om det gule kort:

- Jeg tager den på min kappe – jeg troede, dommeren havde givet tilladelse til udskiftningen.

Hjemmeholdet troede stadig på deres chance, og lige inden Antvorskov blev fuldtallige, havde de et godt hjørne, som dog løb ud i sandet. Det skulle vise sig at blive det tætteste, Skælskør Skole kom på en scoring. Herefter tog Lærke Sørensen fat. I det 40. og 50. minut testede hun – på identisk vis – målmand Sarah Elmann, men i begge tilfælde måtte hun se sine forsøg flot blive reddet. 

Taktik hos Skælskør Skole. Foto: Niels Sørensen
Taktik hos Skælskør Skole. Foto: Niels Sørensen

Fejl afgjorde tæt affære

Slog sejren fast
Sarah fik fidusen i forrige kamp – ellers havde hun været blandt kandidaterne igen. I det 57. minut var Lærke Sørensen igen på spil, da hun tog en tur langs baglinjen, men den efterfølgende afslutning endte på stolpen og stadig 0-1. I dommerens overtid slog Lærke med sin anden scoring sejren fast. Denne gang endte hendes langskud uden for Sarahs rækkevidde, og sejren på 0-2 var hermed hjemme.

Skælskør Skole skal have ros for deres indsats, mens Antvorskov Skole er videre til næste runde.

Glade prismodtagere efter kampen. Foto: Niels Sørensen
Glade prismodtagere efter kampen. Foto: Niels Sørensen

KAMPFAKTA:

Resultat:
Skælskør Skole - Antvorskov Skole, 0-2

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Klara Jespersen, Skælskør Skole
Lærke Sørensen, Antvorskov Skole

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Anna Petersen, Skælskør Skole