Frisparksperle i overtiden

Afgjorde kampen: Holdene indstillede sig på straffe, men så blev en smuk scoring sendt i nettet

Jyllinge-pigerne gjorde klar til straffesparkskonkurrence og skiftede keeper, men sådan skulle det ikke gå. (Foto: Jonas Vestergaard)
Jyllinge-pigerne gjorde klar til straffesparkskonkurrence og skiftede keeper, men sådan skulle det ikke gå. (Foto: Jonas Vestergaard)

Da klokken slog 12 tirsdag middag var pigeholdene fra Jyllinge Skole og Lynghøjskolen klar til kamp. Der var bare et problem. Der manglede en dommer. Efter lidt forvirring tilbød Lynghøj-træner Mikkel, der tidligere har dømt elitefodbold, at tage fløjten.

Mikkel nåede dog aldrig i dommertøjet, da kampens oprindelige dommer, var blevet snydt af lidt vejarbejde og derfor blot var forsinket. Med et kvarters forsinkelse kunne dommeren fløjte op til det der skulle blive en meget spænende kamp.

Se også: Reglerne skulle på plads

Se også: Tæt duel

Fantastisk opbakning. (Foto: Jonas Vestergaard)
Fantastisk opbakning. (Foto: Jonas Vestergaard)
 

Se kampfakta her

Blod, sved og tårer
Kampen startede noget rodet. Det meste spil forgik på midten og der var langt imellem chancerne. Dog fejlede intensiteten ikke noget. Ingen af de to holds spillere tog noget for givet og alt blev ofret i nærkampene.

At alt blev sat ind i nærkampene fik hjemmeholdet fra Jyllinges Rijwan Bozo lov at mærke efter 25 minutters spil. Efter et uforsætligt sammenstød, måtte Rijwan noget dramatisk udgå med et flækket øjenbryn.

Rijwan bliver behandlet på sidelinjen. (Foto: Jonas Vestergaard)
Rijwan bliver behandlet på sidelinjen. (Foto: Jonas Vestergaard)
 

Den voldsomme skade efterlod Jyllinge Skole lidt forvirret og chokeret. Måske var det derfor, at opdækningen kiksede lidt to minutter senere. Efter et hjørnespark dukkede Agnes Winther nemlig op og bragte udeholdet foran 1-0.

Se også: Oppe mod overmagten

Se også: Drabelig dyst

Så tæt på
Efter pausen var Lynghøjskolen lige ved at chokstarte, da Freja Nielsen afsluttede et flot angreb, men stolpen reddede for Jyllinge.

Da den lidt voldsomme start havde lagt sig, tog Jyllinges piger teten. Først var Lea Glenert og sidenhen Emilie Grundsøe tæt på at udligne. Lea skulle dog få lov til at sætte sit aftryk på kampen. 12 minutter inde i anden halvleg smækkede hun et frispark 20 meter udefra op under overliggeren til 1-1.

Lea Glenert fra Jyllinge Skole presser på. (Foto: Jonas Vestergaard)
Lea Glenert fra Jyllinge Skole presser på. (Foto: Jonas Vestergaard)
 

Som halvlegen skred frem forberedte begge hold sig på, at kampen nok skulle afgøres med en straffesparkskonkurrence. Jyllinge Skole forberedte sig i særdeleshed, da de lavede et 'Van Gaal-træk' og satte Catrine Abel på mål to minutter inden slutfløjtet.

Catrine nåede dog aldrig, at vise sig frem. Lynghøj-anfører Ofelia Brammen ville det nemlig anderledes. I dommerens tillægstid satte hun et flot frispark i nettet og bragte dermed Lynghøjskolen videre til næste runde.  Her venter vinderen af Hvalsø Skole og Skt. Josefs Skole.

1 af 2 Efter lidt forsinkelse kunne kampen fløjtes i gang. (Foto: Jonas Vestergaard)
2 af 2 Jyllinge-pigerne gjorde klar til straffesparkskonkurrence og skiftede keeper, men sådan skulle det ikke gå. (Foto: Jonas Vestergaard)