Annonce:
Annonce:

Gav aldrig op

Fight: Kampen bølgede frem og tilbage

Stor chance. Foto: Jens Jørgen Jørgensen
Stor chance. Foto: Jens Jørgen Jørgensen
Annonce:

Ved kampstart i kampen mellem drengene fra Tølløse Privat- og Efterskole og Højby Skole, så udeholdet umiddelbart ud til at være stærkest fysisk, men det kom ikke til at holde stik.

Se kampfakta her.

TV: Helten i buret

Hurtig kasse
Kampen startede livligt med muligheder i begge ender. Den første efter fire minutter til udeholdets Rohallah Alizadeh efter et godt gennembrud, men hjemmeholdets målmand fik afværget med en god fodparade.

Hjemmeholdet havde større held efter syv minutter, da en af holdets dominerende spillere Eigil Jensen tog chancen fra 20 meter. Hans glimrende skud fik udeholdets målmand Oliver Larsen slået op på overliggeren, men returbolden var Andreas Bredahl hurtigt over. Han bragte sit hold foran 1-0. Kort efter havde Eigil endnu et godt langskud, der sneg sig tæt forbi udeholdets mål.

Annonce:

Gæsterne ville også lege med. Efter 11 minutter havde holdet en god mulighed ved Ekkawi Yowaphui, men endnu en fin redning af målmand Tobias holdt hjemmeholdet foran.

Der heades. Foto: Jens Jørgen Jørgensen
Der heades. Foto: Jens Jørgen Jørgensen
 

Double trouble

Så væltede det ind
Så havde hjemmeholdet mere held efter 20 minutter, da et hjørnespark passerede på tværs af målet, men blev sendt tilbage, hvor Eigil Jensen kunne score til 2-0.

Nu var det mere op ad bakke for udeholdet, men i holdets første kamp var man nede med tre og kom alligevel tilbage og vandt.

Det lykkedes også at få reduceret til 2-1 ved Ekkawi, og kort efter var man tæt på 2-2, så en spændende anden halvleg tegnede sig.

Imidlertid fik hjemmeholdet scoret endnu engang inden pausen på et indirekte frispark - efter en noget diskutabel dommerkendelse.

TV: Afgjort på tre minutter

Annonce:

Stærk moral
Scoringen lige inden pausen havde udeholdet tilsyneladende svært ved at ryste af sig, da anden halvleg gik i gang. Efter få minutter gjorde Andreas Bredahl det til 4-1, da han ganske simpelt overløb gæsternes forsvar. Kort efter gentog han succesen med endnu en scoring, så det tegnede på det tidspunkt til noget af en afklapsning af udeholdet.

Men endnu engang viste holdet god moral og fik atter arbejdet sig tilbage. Først reducerede Romat Balou på straffespark, og kort før slutfløjt gjorde Ahmad Osman det til 5-3, men målet faldt lovlig sent til at kunne skabe rigtig spænding.

Kampen fik nu også den rigtige vinder. Foruden de to målscorere bemærkede man målmand Tobias Lund samt forsvarerne Oliver Vestergaard og Daniel Jensen, men på holdet kendte alle deres rolle og ydede på en fin måde deres bidrag - ikke den dårligste egenskab hos et fodboldhold.

Annonce:

Udeholdet har mange lovende spillere, en del fra syvende og ottende klasse, så med højere alder og mere fysik har skolen givet fine muligheder i kommende turneringer. I denne kamp bemærkede man især anfører Jacob Christoffersen, Romat Balou samt brødrene Thawiwat og Ekkawi Yowaphui. Og så skal drengene roses for at tage en dommerkendelse, der på en ret afgørende måde gik dem imod i stiv arm. Det kunne andre lære af.

Tre store profiler fra udeholdet. Foto: Jens Jørgen Jørgensen
Tre store profiler fra udeholdet. Foto: Jens Jørgen Jørgensen
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: