Hattrick-helten Victor

Jævnbyrdig: Begge mandskaber spillede flot og havde gode chancer

Gæsterne kunne trække sig som vindere efter den spændende kamp. Foto: Jens Jørgen Jørgensen
Gæsterne kunne trække sig som vindere efter den spændende kamp. Foto: Jens Jørgen Jørgensen

Onsdag tog Holbæk By Skole afd. Bjergmarken imod Katrinedalskolen, afd. Tuse i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Inden kampstart gav kampens dommer udtryk for et vist vemod. Det ville nok være en af de sidste kampe, der blev spillet på anlægget ved Holbæk Stadion. Holbæk Sportsby er ved at være færdig, og det gamle anlæg skal laves om til boliger.

Kampen, drengene leverede, kunne godt stå som en af de sidste. Den blev ganske underholdende og meget jævnbyrdigt.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Stenen slog smut og tabte

Hurtig føring
Gæsterne lagde bedst ud. Victor Olsen sendte et frispark uden om muren og op i målhjørnet allerede efter fire minutter. Et rigtig flot mål.

Resten af halvlegen vekslede spillet i begge ender af banen, uden det kom til ret mange chancer. Begge forsvar havde ganske godt greb om tingene.

Eneste egentlige mulighed havde gæsternes forsvarsspiller Nikolaj Kimer. Han afsluttede et hjørnespark med et godt, fladt skud, som målmand Tobias Hviid glimrende reddede.

Forskellen på de to hold var først og fremmest, at udeholdet virkede mere som et hold. Hjemmeholdets glimrende boldspillere, hvor man især bemærkede Lundrim Imeri, Caner Demiral og Jonas Anbesse, løb for lidt for hinanden. Så de fik ikke nok ud af det potientiale, de vitterligt havde

Værternes målmand havde lidt at se til i kampen. Foto: Jens Jørgen Jørgensen
Værternes målmand havde lidt at se til i kampen. Foto: Jens Jørgen Jørgensen
 
Se også: Gyldne minutter sikrede sejren

Kørte sejren hjem
Efter pausen satte værterne ind med et større tryk for at udligne. Her trak de på skift forsvarsspillerne Burak Topcu og Oliver Riis op i angrebet. Det gav noget større tyngde. Men gæsternes forsvar med Nikolaj Kimer og Sebastian Frier i spidsen var i stand til at afvise. Selvom midtbanen med Kasper Nørgaard og Rasmus Fredslund, der i første halvleg havde været spilstyrende, blev presset tilbage.

Alligevel var udeholdet tættere på at øge føring. Nikolaj Kimer tog en frisk chance på et frispark næsten fra banens midte. Med vindens hjælp tog bolden overkanten af overliggeren.

Midt i halvlegen blev det alligevel 2-0, da Victor Olsen efter en bolderobring på banens midte blev sendt i dybden og afsluttede sikkert.

Nu troede alle, at kampen var afgjort. Men udeholdet lukkede kort efter modstanderne ind igen, da en fejlbedømmelse af holdets målmand gav Oliver Riis en gratis chance. Den udnyttede han prompte.

KAMPFAKTA:

Resultat:

Holbæk By Skole afd. Bjergmarken - Katrinedalskolen, afd. Tuse, 1-3

Prisvindere:

Vindere af fidusbamserne:

Jonas Anbesse, Holbæk By Skole afd. Bjergmarken

Sebastian Frier, Katrinedalskolen, afd. Tuse

Vinderen af fairplay-håndklædet:

Oliver Riis, Holbæk By Skole afd. Bjergmarken

Nærmere kom hjemmeholdet dog ikke. I stedet blev Victor Olsen i kampens døende sekunder nedlagt til et klokkeklart straffespark. Det eksekverede han selv i sikker stil til slutresultatet 3-1.