Høj tænding i lokalopgør

Kortkabale: Ole Rømer-Skolen sluttede med otte mand på banen

Der var masser af chancer i den intense kamp. Foto: JJØ
Der var masser af chancer i den intense kamp. Foto: JJØ

Det var et hold tændte drenge fra Borgerskolen, der varmede kraftigt op inden tirsdagens opgør mod Ole Rømer-Skolen

De havde god opbakning fra en masse tilskuere, der nød solens stråler i den råkolde efterårsdag.

Se kampfakta her.

To mål var nok til smal sejr. Foto: Stig Sinius Nielsen Sjællandmidt Kendte deres besøgstid

Mål fra start
Men hjemmeholdets drenge var åbenbart ikke helt klar. For på et hjørnespark efter bare godt to minutter kom gæsterne foran 1-0. Det var en af holdets helt store profiler Sufyain Tabussam, der sendte bolden i en blød bue over alt og alle og direkte i kassen.

Han var anfører på holdet, og han drev sine modspillere til vanvid med sine mange driblinger. Til gengæld forstod han ikke altid at slippe bolden. Dermed kom der næsten altid en forsvarsspiller i vejen til sidst.

Fra sidelinjen fik drengene fra Borgerskolen direkte besked:

- Er I slet ikke klar over, at kampen er i gang? Se nu at komme i gang. Nu har I fået en advarsel.

Denne opsang hjalp tilsyneladende. For kort tid efter sendte Hasan Buruk et flot hjørne ind på midten. Indlægget havnede foran Gabriel Kjærbøl, der på flotteste vis helflugtede bolden i kassen til udligningen 1-1. Det skabte lidt mere på trænerbænken.

Fart over feltet. Foto: Gert Smistrup Sjællandmidt Blæste til angreb

Masser af chancer
Det gav hjemmeholdet mod på endnu mere. Hasan Buruk sendte en strålende aflevering op til holdets robuste angrebsbomber Benjamin Mensah. Han fik bolden i kassen. Det var måske ikke på smukkeste vis. Men føringen på 2-1 var en kendsgerning.

Ole Rømer-Skolen havde et es mere i ærmet. Han hed Mickael Dosso. Han havde vist sin hurtighed frem masser af gange, så hjemmeholdets spillere burde have været meget mere klar.

De blev i den grad taget på sengen efter 20 minutter, da Mickael Dosso fik fat på bolden omkring midten. Han tog hele turen selv gennem et velbesat forsvar, der blev sat en efter en. Han rundede til sidst keeper Hjalte Christoffersen og udlignede til 2-2. Så absolut kampens flotteste detalje.

Kort tid efter sendte Sufyain Tabussam et frispark på hjemmeholdets overligger. Lige inden pausefløjtet nåede "bomberen" Benjamin Mensah at brænde en kæmpe chance, så halvlegen sluttede 2-2. Selvom den sagtens kunne være endt 4-4. Så mange gode chancer var der.

Værterne kunne helt fortjent trække sig som vindere. Foto: JJØ
Værterne kunne helt fortjent trække sig som vindere. Foto: JJØ

Gæsterne fra Nymarkskolen kæmpede forgæves i tirsdagens kamp. Foto: Bodil Zuschlag Sjællandmidt TV: Wiese viste vejen

Op ad bakke for gæsterne
Borgerskolen fik læst lektien i pausen. Der blev foretaget et par omrokeringer, og taktiktavlen blev flittigt studeret.

Det gav bonus næsten med det samme. Benjamin Mensah blev spillet inde på midten. Han tæmmede bolden på smukkeste vis og hamrede den i kassen til en føring på 3-2.

Derefter fulgte gode chancer til begge hold. Kampens spidsede til i intensitet, men det var slet ikke hårdt spil.

Kampens dommer var hurtigt ude med både henstillinger og højlydte kammeratlige samtaler, hvor der blev råbt med store bogstaver. Inden for kort tid faldt kampens andet gule kort. Et par minutter efter blev Mickael Dosso fra Ole Rømer-Skolen præsenteret for et rødt kort. 

Med to spillere i undertal, vinden imod sig og nede med 3-2 blev det en kamp op ad bakke for Ole Rømer-Skolen.

Værterne lagde taktik for anden halvleg i pausen. Foto: JJØ
Værterne lagde taktik for anden halvleg i pausen. Foto: JJØ

Høng Skole sad på kampen og vandt sikkert. Foto: Søren Møller Sjællandmidt Målrig affære

Trak fra
Det blev ikke spor bedre, da Linus Adelsward kort tid efter sendte et skud på mål. Målmanden parerede, og ingen udover kampens dommer kunne se, om bolden var over stregen. Men der blev dømt mål, så stillingen nu var 4-2 til Borgerskolen. 

Da Benjamin sendte en glimrende aflevering til Gabriel Kjærbøl, der sendte sit andet mål i kassen, var stillingen nu 5-2.

I kampens sidste minut eksploderede det hele i tumult. Et skud, der ramte bagstiveren røg på banen igen. Benjamin Mensah sendte riposten i kassen til 6-2

Det blev for meget for de frustrererede gæster. De fik to røde kort mere at se på.

Så tre røde og to gule kort i en kamp, der slet ikke var præget af hårdt spil eller eftertacklinger. Det vakte lidt debat efter kampen. Men spillerne faldt hurtigt ned, og alle var enige om, at kampens bedste hold vandt.

Hasan Buruk fik helt fortjent en fidusbamse efter sin flotte indsats. Foto: JJØ
Hasan Buruk fik helt fortjent en fidusbamse efter sin flotte indsats. Foto: JJØ

Værterne sad på det meste af spillet. Foto: Erik Elmelund Sjællandmidt TV: Botildes boldøje

Fortjent sejr
Hasan Buruk, som spiller i AB, havde følgende kommentar.

- Det var en hård kamp. De var ret gode. Men heldigvis fik vi justeret nogle positioner i pausen, så vi kunne nedkæmpe dem. Det er vi meget tilfredse, og sejren er fortjent, synes jeg.

- Nu skal vi møde et godt hold fra Taastrup Realskole. Så der venter endnu en svær kamp. Men vi er optimister, sluttede den glade anfører.

Hør Hasan fortælle om kampen her: