Annonce:
Annonce:

Isefjord på glatis

Intensiteten var høj: Skarpheden manglede i en god og heftig affære

Holbæk Private Realskole dominerede kampen, men der var kamp til strengen. (Foto: Jørgen Jakobi)
Holbæk Private Realskole dominerede kampen, men der var kamp til strengen. (Foto: Jørgen Jakobi)
Annonce:

Drengene fra både Holbæk Private Realskole og Isefjordskolen var klar fra første fløjt. Godt opildnet af deres engagerede lærere blev enhver bold jagtet. Der blev også puffet lidt rigeligt til hinanden, så kampens dommer havde nok at se til. Det lå ligesom i luften, at der skulle 'spilles med kortene' på et eller andet tidspunkt.

Men der blev bestemt også vist god fodboldforståelse fra begge sider. Holbæk Private Realskole pressede på fra starten uden de store chancer. Når der skete noget i den anden ende, var det som oftest opspil serveret af Isefjordens lynraket på højrekanten Nikolaos Chanania. Men skarpheden manglede hos afslutterne, og begge keepere var dygtige.

Intensitet og hårdhed

Der var pres på i begge ender. (Foto: Jørgen Jakobi)
Der var pres på i begge ender. (Foto: Jørgen Jakobi)
 

Underkendt kasse
I det 13. minut fik Isefjorden bolden over stregen efter et flot hjørnespark, men kampens dommer dømte off-side, så stadig 0-0.

Annonce:

Derefter kom de gule kort, som lå i luften, så i spil. Først fik Isefjordens skole en udvisning og fem minutter senere fik Holbæk Private Realskole et kort magen til. Det gav lidt mere plads på banen, og det dæmpede også gemytterne lidt.

Det gav i hvert fald plads til Thipighan, som erobrede bolden og efter et par korte træk, sendte han med et vidunderligt drøn kuglen i kassen. 1-0 til Holbæk Private Realskole, og det var også stillingen ved pausen.

Der var god optimisme i begge lejre. Privatskolens elever fik besked på at holde godt øje med Isefjorden åbenlyse dynamospiller Zhi Lin - Jack.

Han var også i særklasse banens bedste spiller. Overblik, teknik og gode sparkeevner. Han vidste godt, hvordan en bold skal behandles.

Der blev givet og taget i dagens opgør. (Foto: Jørgen Jakobi)
Der blev givet og taget i dagens opgør. (Foto: Jørgen Jakobi)

Flot first-timer

Så kom der gang i den
Anden halvleg startede med en stor chance til Holbæk Private Realskole. I den anden ende fik Isefjorden annulleret sit andet mål, så stillingen stadig var 1-0.

Men tre minutter senere kom forløsningen. Igen blev bolden ført op af Nikolaos Chanania. Da den havnede hos Yossab Mahari viste han også, at der var krudt i støvlen. Et dommedagshug og stillingen var 1-1.

Annonce:

Derefter gik begge hold i stillingskrig, men det var hjemmeholdet, der først kom tilbage i kampen. På midtbanen var den store stærke Rumle, der fik en erobret en masse bolde, som de lidt klejne spillere fra 7. klasse nød godt af. Ca. 10 minutter før tid bragte Hakan Holbæk Private-holdet foran 2-1, hvilket fik Isefjordsskolen til at satse voldsomt. Det gav ikke bonus, nærmest bagslag, for Holbæk private Realskole øgede til 3-1 ved Malmberg. Dermed var kampen lukket.

Der blev dog spillet og kæmpet til sidste fløjt, men kampen sluttede 3-1. Det var nogle glade spillede fra Holbæk Private realskole, der dansede rundt i cirklen efter kampen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: