Juvelen fra femte: Anna endelig med

Kæmpe talent: Skolefodbold-debuten blev udsat et år - nu har hun stemplet ind

Anna (stribet rød trøje i midten) spillede ganske enkelt fremragende. Foto: Stig Sinius Nielsen
Anna (stribet rød trøje i midten) spillede ganske enkelt fremragende. Foto: Stig Sinius Nielsen

Sidste år, da Anna Brændstrup gik i fjerde klasse, ville de gerne have hende med på Borgerskolens hold. Men hendes forældre syntes, hun var for lille.

I år er hun så kommet med. Og det sås med det samme, hvorfor de gerne ville have hende med på holdet sidste år. Nøj, hvor hun spillede godt i Borgerskolens kamp mod Herstedøster Skole.

Se kampfakta her

Stærk fremad banen
Hun var hele kampen igennem en trussel for Herstedøsters forsvar. Hun havde det lidt svært i begyndelsen mod de større piger fra Herstedøster, men hun kom i høj grad efter det og lod støvlerne tale.

TV: Dobbelt hattrick i heftigt opgør

Og som kampen skred frem, kom andre af Borgerskolens små angribere frem til chancer. Først Stephanie Lo Presti, og kort efter sled Freja Christensen sig fri og skød hårdt og flad. Herstedøster-keeper Leila Belmouhaud reddede, men bolden røg ud til Cille Andersen, som sendte bolden op i nettaget med et bragende skud i det 24. minut.

Herstedøster i løb fremad. Foto: Stig Sinius Nielsen
Herstedøster i løb fremad. Foto: Stig Sinius Nielsen

1-0 til Borgerskolen ved pausen.

Så kom udligningen
Straks i anden halvleg fik Herstedøster udlignet ved Melin Kucuk, og resten af kampen blev et meget taktisk spil. De to anførere og spilopbyggere - Borgerskolens Sille Baad og Herstedøster Skoles Ida Busk - hold i den grad øje med hinanden.

Derudover var Herstedøster-forsvaret meget obs på Anna og havde konstant to spillere på hende.

Fuld boldkontrol hos Borgerskolen. Foto: Stig Sinius Nielsen
Fuld boldkontrol hos Borgerskolen. Foto: Stig Sinius Nielsen

TV: 'De sorte pandaer' videre med et brøl

Med fire minutter igen af kampen, netop som folk talte om afgørelse på straffe - fik Anna fremprovokeret et hjørnespark til Borgerskolen, som Sille Baad tog sig af. Med et flot spark satte hun den direkte i mål til 2-1 til Borgerskolen.

Satsede offensivt
Nu kastede Herstedøster alt frem, og det gav Anna så meget plads, at hun med to flotte scoringer i det 29.- og det 30. minut kunne afgøre kampen til 4-1 til Borgerskolen fra Taastrup.

TV: Fra 1-3 til 5-3