Kæmpede mod overmagten

Nederlag: Fight var ikke nok for værterne

Oppe mod overmagten. Foto: Gert Smistrup
Oppe mod overmagten. Foto: Gert Smistrup

Sidste år fik pigerne fra Vallekilde-Hørve Friskole en ordentlig øretæve. Det skulle de have revanche for i onsdagens kamp. Det var anden gang, Nørre Asmindrup Friskoles piger var med i turneringen, og det var også anden gang, Ida var med. Ovenikøbet med hos både hos drengene og pigerne. Se kampfakta her.

Hurtigt foran
Kampen var i gang i fint tempo. Udeholdet spillede godt sammen, og allerede efter seks minutter gik det galt for hjemmeholdet. Liva scorede efter en flot dribletur til 1-0. Minuttet efter scorede Liva et lynmål, og så der stod 2-0. Nørre Asmindrup Friskole blev ved med at presse, og hjemmeholdet virkede en smule usikre. Anna drønede et skud i mål til 3-0. Hjemmeholdet havde virkelig en travl dag, og i forsvaret kæmpede Emilia, Frida og Amalie godt, men udeholdet gav absolut ikke op og havde ikke tænkt sig at stoppe.

Målchance  til gæsterne. Foto: Gert Smistrup
Målchance til gæsterne. Foto: Gert Smistrup

Valle viste vejen

Buldrede derudaf
Efter en flot dribletur scorede Anna til 4-0. Hjemmeholdet tabte ikke modet, og det blev også til farlige forsøg af Signe og Caroline. Men udeholdet var ikke mætte, Anna drønede igennem hjemmeholdets forsvar og scorede til 4-0. Anna slog til igen et øjeblik efter og scorede til 5-0.  Presset fortsatte, men det lykkedes hjemmeholdet at afværge adskillige angreb - både med fint spil og en kløgtig offside-taktik, der gav pote. Men det forhindrede dog ikke Yacine i at score til 6-0 lige inden pausen, og Liva lige efter til 7-0.

På pletten: Emil spillede stabilt

Kæmpede bravt
Ved anden halvlegs start angreb hjemeholdet med stor iver, men udeholdet dæmmede godt op. Mathilde dækkede rigtig godt op og gik forrest. Ida kom igennem og scorede til 8-0. Til trods for de mange mål, der var gået ind, stod Caroline rigtig godt i målet. Hjemmeholdet forsøgte at score, og det var også lige ved at lykkes ved Iben. Hjemmeholdet fik en advarsel, fordi Emilia var lidt for ivrig, men hele holdet kæmpede videre.

Caroline stod en udmærket kamp, selvom hun indkasserede 12 mål. Foto: Gert Smistrup
Caroline stod en udmærket kamp, selvom hun indkasserede 12 mål. Foto: Gert Smistrup

Brandvarm Bager sendte elverne videre

Efter et sololøb scorede Anna sit fjerde mål til 9-0, og kort efter scorede Anna til 10-0. Hjemmeholdet kæmpede videre - nu bare for at score et enkelt mål, og de var tæt på flere gange. Kort efter scorede Ida til 11-0. Anna stod pludselig fri og løb ned og scorede til slutresultat 12-0. Nørre Asmindrup Friskole går videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.