Katjas konge kamp

På egen hånd: Nedlagde sin modstander ene kvinde

Hjemmeholdets angribere var farlige gennem hele opgøret. Foto: Johnny Thorsen
Hjemmeholdets angribere var farlige gennem hele opgøret. Foto: Johnny Thorsen

Dagens hovedmenu på Kirke Såbys bane 1 var som cheftræneren, Carsten sagde, hovedretten. Værterne viste ingen gæstfrihed, og lod ikke gæsterne komme til fadet.

I kampens første minut havde værterne tre hundred procents chancer uden at kunne omsætte dem til mål. Til gengæld efter halvandet minut så stod det 1-0 ved Katja Larsen, og rent faktisk var hun værternes frontkvinde i alt, hvad der stod offensiv på, og med otte scoringer banker hun nu på pigernes topscorerliste. Desværre kom der lidt malurt i bægeret, da hun blev præsenteret for et gult kort i midten af anden halvleg.

Katja har retfærdigvis en dygtig makker i Julie Østervemb ved sin side, og hun kan også lave ting på egen hånd, og så skyder hun hårdt med sit højre fod.

Se kampfakta her.

Se også: Kirkerne slog klinger

Baneløber
Når det ene hold vinder med 8-0, kan det tit være en ensformig affære, så det satte lidt kolorit på kampen, da en baneløber entrerede banen midt i anden halvleg. Der var dog ingen sikkerhedsfolk til at overmande ham, så han kunne usigneret løbe på tværs af banen.

Tre af kampens hovedaktører. Foto: Johnny Thorsen
Tre af kampens hovedaktører. Foto: Johnny Thorsen

Se også: Fra pletten: Snæver sejr efter straffe

Skabt sit eget hold
Kirke Hyllinges keeper har lavet sit eget hold i Kirke Hyllinge.

Selvom Clare Andetsen havde en travl da på kontoret, som nærmest var belejret af rødklædte krigere, så havde hun dog tid til at fortælle, at hun havde lavet sit eget pige hold i Kirke Hyllinge.

Clara havde ellers tidligere spillet fodbold i Hvalsø men følte sig ikke godt tilpas, så nu var hun flyttet 20 minutter vest på, hvor hun som sagt havde etableret sit eget otte mands hold for piger. Clara mistede da heller ikke humøret, selvom hun måtte hente kuglen ud af nettet hele otte gange.