Kløede på

Velfortjent: Gæster vendte truende nederlag til sejr

Udeholdet i angreb. Foto: Gert Smistrup
Udeholdet i angreb. Foto: Gert Smistrup

Sidste år vandt Margretheskolen tre kampe i Ekstra Bladet Skolefodbold, så træneren glædede sig til at se, om de var lige så gode i år. I denne runde skulle de forsøge at bide skeer med drengene fra Baunehøjskolen. Se kampfakta her.

Føring
I starten af opgøret fremtvang hjemmeholdets Jonathan sig lynhurtigt en chance, men den gik lige over mål, og så var kampen i ellers gang. I de næste par minutter var det hjemmeholdet, der sad på spillet, mens udeholdet prøvede at få styr på tropperne. Hjemmeholdets overtag gjorde at Jonathan kunne score et flot mål til 1-0.

Frederik Liljenbøl, der måtte hente bolden ud af målet efter 1-0-scoringen. Foto: Gert Smistrup
Frederik Liljenbøl, der måtte hente bolden ud af målet efter 1-0-scoringen. Foto: Gert Smistrup

Se også: TV: Moste modstanderen

Udeholdet kom igen, og Nikolai fik headet på mål. Nu var der spil begge veje, og udeholdet havde fået mere facon på spillet med flere angreb og godt forsvarsspil af Nikolaj og Marcus i udeholdets forsvar. Kampen bølgede frem og tilbage, og begge hold spillede energisk og flot positionsspil, Boris fik trykket af for hjemmeholdet, mens Patrick fordelte boldene rundt og spillede med stor sikkerhed. Spændende og velspillet kamp. Udeholdets Oliver B. fik scoret, men målet blev dømt offside. Derfor stod den fortsat 1-0 til hjemmeholdet. Udeholdet angreb og angreb i denne fase af kampen med Andreas, Oliver B og Oscar helt fremme, og de havde flere farlige forsøg.

I pausen fik flyttet rundt på nogle af spillerne for at få mere tyngde i angrebet, og træneren sagde følgende

- Det er kun 1-0, og vi har været igennem flere gange. Hold nu jeres kæder, så skal chancerne nok komme.

Mellem venner og fjender. Foto: Gert Smistrup
Mellem venner og fjender. Foto: Gert Smistrup

Se også: TV: Chefen gik forrest

Godt tilfredse
Hjemmeholdet var ret tilfredse med, at de var foran, så de skulle bare spille videre med sammen entusiasme. Anden halvleg i gang og udeholdet ville have en afgørelse, og de fik også flere hjørnespark og chancer. Der var flere, der ville gøre en forskel. Oliver H, Nikolaj, Oliver B., Oscar og Andreas D. var helt med fremme og prøvede at få en afgørelse. Men Alexander i hjemmeholdets mål ville det anderledes, idet han reddede flere af udeholdets afslutninger.

Nikolai Duus på farten. Foto: Gert Smistrup
Nikolai Duus på farten. Foto: Gert Smistrup

Se også: Så sig ikke tilbage

Gav pote
Udeholdet havde nærmest belejret hjemmeholdets mål, og Oscar havde et nærgående hovedstød. Derefter fik de fremtvunget et frispark, som blev lagt ind i hovedet på Oliver Bobak, der nikkede den i mål til 1-1. Udeholdets store anstrengelser havde givet pote. De havde virkelig fundet ud af at det kunne lade sig gøre. De fortsatte med at klø på, og i midten af anden halvleg kæmpede Oliver H. sig til baglinjen og smed et indlæg ind over ind over, som Oliver fik drønet i mål til 2-1. Resultatet holdt, så Baunehøjskolen er videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.