Kvartfinalist: Skolen på Herredsåsen

Fortsætter stolte traditioner: Måske er pigerne på vej mod endnu en finale

Vi ses til foråret, Skolen på Herredsåsen! (Foto: Henrik Schou)
Vi ses til foråret, Skolen på Herredsåsen! (Foto: Henrik Schou)

Pigerne fra Skolen på Herredsåsen er klar til slutspillet i foråret. Det er de efter en solid 4-1-sejr i kredsfinalen, hvor de slog Vestegnens Privatskole.

Skolen har stolte traditioner i turneringen og var både i landsfinalen i 2013 og 2014. Begge gange blev det til nederlag, men måske kan de to nederlag revancheres i dette års udgave af Ekstra Bladet Skolefodbold. Det er i hvert fald et erfarent mandskab, hvor to af pigerne spillede med i begge finaler.

TV: Herredsåsen fortsætter stolte traditioner

De mest erfarne Herredsåsen-spillere

Louise Tranberg, 30 kampe, 33 mål, 2 finaler

Laura Andersen, 29 kampe, 46 mål, 2 finaler

Johanne Holtov, 20 kampe, 3 mål, 1 finale

Jennifer Sørensen, 15 kampe, 9 mål, 1 finale

Midteraksen på holdet er ekstremt stærk. De fire spillere på midtbanen har en klar rollefordeling og er gode til at finde hinanden i det fremadrettede spil. Særligt Louise Tranberg og Laura Andersen har et godt blik for hinanden.

Bagude bliver de dækket af, af en stærk defensiv midtbanespiller i Wilma Ibsen og den stærke centrale forsvarsspiller i Johanne Holtov. Skolen på Herredsåsen er et svært hold at spille sig igennem.

De er også dygtige taktisk, hvor de i kredsfinalen i særdeleshed viste, at de er gode til at indstille sig på modstanderen og spille på deres svagheder. Holdets eget svageste punkt ligger måske på keeperposten, hvor keeperen er ny på holdet og derfor lige skal spilles ind. Men forsvaret er gode til at hjælpe hende og kommunikere, hvorfor holdet kun har lukket tre mål ind inden kvartfinalen i foråret.

TV: 'Tranen' hakkede Vestegnen i småstykker

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

De største profiler
Skolen på Herredsåsen har en lang række profiler på et homogent hold, men der er alligevel et par stykker, der skiller sig ud. De går forrest og har masser af erfaring.

Louise Tranberg er anfører og midtbanegeneral. Hun er den Herredsåsen-spiller, der har spillet flest kampe i Ekstra Bladet Skolefodbold og hun er både målfarlig og har et godt blik for sine holdkammerater.

Anfører Louise Tranberg fejrer sejren i kredsfinalen. (Foto: Henrik Schou)
Anfører Louise Tranberg fejrer sejren i kredsfinalen. (Foto: Henrik Schou)

Laura Andersen er den mest scorende spillere for Skolen på Herredsåsen. Hun er også topscorer for holdet i dette års udgave af Ekstra Bladet Skolefodbold, hvor hun har scoret 10 mål.
Laura Andersen på bolden. (Foto: Henrik Schou)
Laura Andersen på bolden. (Foto: Henrik Schou)

Wilma Ibsen er også en del af den dygtige midtbanekonstellation, men er mere defensivt orienteret. Det gør hun rigtig godt, og det forhindrer hende ikke i at gå med frem, hvilket hendes fire mål vidner om.
Wilma Ibsen klar til at aflevere. (Foto: Henrik Schou)
Wilma Ibsen klar til at aflevere. (Foto: Henrik Schou)

Johanne Holtov er styrmanden og krumtappen i forsvaret. Hun har været med i en af finalerne tidligere, og spiller med stor autoritet og styrke i duellerne.
Johanne Holtov nummer to fra venstre. (Foto: Henrik Schou)
Johanne Holtov nummer to fra venstre. (Foto: Henrik Schou)

Vi ses til foråret, Skolen på Herredsåsen. Det bliver spændende, om I kan fortsætte jeres stolte traditioner i turneringen.

Sådan gik finalerne i Odense