Kvartfinalist: Vemmelev Skole

Slog sidste års rekord: Nu er drengene klar til slutspillet i foråret

Vemmelev Skole er klar til forårets kvartfinale. (Foto: Henrik Schou)
Vemmelev Skole er klar til forårets kvartfinale. (Foto: Henrik Schou)

Drengene fra Vemmelev Skole er klar til forårets slutspil. I kredsfinalen besejrede de Nordvangskolen efter forlænget spilletid og straffespark.

Læs om optakten til kampen her.

ZOOM: Vemmelev Skole - Nordvangskolen

Vemmelev var også i sidste udgave af Ekstra Bladet Skolefodbold i kredsfinalen. Der tabte de dog. Hele 11 gengangere er at finde på årets hold. Det er tydeligt, at drengene kender hinanden ud og ind, da de har spillet med hinanden længe.

TV: 'Snurretoppen' fik tidlig julegave efter vanvittigt drama

Gengangere fra sidste sæson fra Vemmelev

11 gengangere på holdet:
Mads Kümpel
Adam Jørgensen
Christian Fog
Rasmus Bagge
Christoffer Bergmann
Jonas Olesen
William Larsen
Philip Korndrup
Tobias Lundstedt
Emil Oxbøll
Nichlas Meyer

Vemmelev har et meget homogent hold. Defensiven står stærkt og har kun lukket tre mål ind i hele turneringen. Forsvaret er gode til at bakke hinanden op. Men bag sig har de også en særdeles solid keeper. Mads Kümpel har stået en stærk turnering, og holdet kan være trygt med ham som sidste skanse.

Midtbanen består af en flok virkelig hårdt kæmpende drenge. De giver aldrig op, men fighter fra første fløjt. Samtidig har de fordret angriber Bergmann med sukkerbolde.

I angrebet har særligt én mand huseret. Christoffer Bergmann har scoret hele 15 kasser. Men når Christoffer bliver lukket ned, som han gjorde i kredsfinalen, kan det være svært at spotte de offensive kræfter.

Men holdet ved godt, hvad der sker arbejdes på. Lukas Jensen udtalte efter kredsfinalen:

- Når nu vi skal spille igen til foråret, så mener jeg, at vi skal passe på ikke at give unødvendige hjørnespark og dødbolde på kanten væk. Vi er ikke så store, og vores svaghed er hovedspillet i eget felt.

TV: Vådt krudt Vemmelev

Galleri: Vemmelev Skole - Nordvangskolen

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

De største profiler
Selvom en af Vemmelevs største styrke er at, de er et meget homogent hold, så er der alligevel nogle profiler, der skiller sig ud.

Mads Kümpel har været en sikker sidste skanse for holdet. Han har kun lukket mål ind i to af holdets seks kampe. Mads har et fantastisk vingefang. Det har han brugt i de to straffesparksafgørelser, holdet har været i. Der har han nemlig været afgørende.

Mads Kümpel har været afgørende for holdet. (Foto: Henrik Schou)
Mads Kümpel har været afgørende for holdet. (Foto: Henrik Schou)

Rasmus 'Snurretoppen' Bagge er en ægte arbejdshest. Han jagter alle bolde og kæmper igennem for sit hold. Rasmus har samtidig lagt op til mange af Bergmanns mål.

Rasmus Bagge giver aldrig op. (Foto: Henrik Schou)
Rasmus Bagge giver aldrig op. (Foto: Henrik Schou)

Andreas Lundsted er en rigtig slider på midtbanen. Han kæmper mere end de fleste, og så giver han aldrig op. Andreas er en meget vigtig spiller at have, da han altid går forrest.
Andreas Lundsted er en rigtig kæmper. (Foto: Henrik Schou)
Andreas Lundsted er en rigtig kæmper. (Foto: Henrik Schou)

Det er svært at komme udenom topscorer Christoffer Bergmann. Selvom han blev lukket ned i kredsfinalen, har han alligevel scoret imponerende 15 mål. Han er lynhurtig og har et godt overblik.
Christoffer Bergmann har scoret 15 mål i turneringen. (Foto: Henrik Schou)
Christoffer Bergmann har scoret 15 mål i turneringen. (Foto: Henrik Schou)

Få styr på de resterende kredsfinaler og slutspillet her.