Kvartfinalister ude efter første kamp

Helt nyt hold slog ikke til: Vemmelev Skole kunne ikke leve op til de to sidste års traditioner

Fuld fokus. Foto: Jens Jørgen Jørgensen
Fuld fokus. Foto: Jens Jørgen Jørgensen

Vemmelevs drenge, der de seneste to år er nået frem til kredsfinalen, nulstiller i år med et nyt hold samlet fra 7., 8. og  9.kKlasse.

Se kampfakta her.

TV: Vådt krudt Vemmelev

Skulle lige finde hinanden
I kampen mod Eggesslevmagle Skole skulle drengene bruge en halvleg til at finde sammen, og så var de bagud med 3-0.

Efter syv minutter bragte en af Eggeslevmagles bedste Tolga Turhan sit hold foran. Midt i halvlegen øgede Rasmus Skov til 2-0, dog blev der forinden begået et klart frispark mod en forsvarer, som kampens dommer overså.

Samme Rasmus gjorde det også til 3-0 på et flot langskud. Vemmelev kom ikke til meget i første halvleg. Eneste egentlige chance fik Philip Bergmann ikke ordentlig afsluttet på. Samme Philip har ellers noget at leve op til, da han er lillebror til skolens tidligere topscorer Christoffer.

Bergmanns bombardement

Skud på mål. Foto: Jens Jørgen Jørgensen
Skud på mål. Foto: Jens Jørgen Jørgensen

Kom bedre ud
Efter pausen kom Vemmelev fint ud og havde efter et par minutter en tredobbelt chance, de ikke fik udnyttet. Som det oftest går, når det ikke er ens dag, slår modstanderne igen. Det skete også her, da Mads Pedersen med et meget flot langskud helt oppe i hjørnet næsten lukkede kampen.

Vemmelev kløede fortsat på, men flere muligheder blev ikke udnyttet, og i stedet slog Eggeslevmagle til to gange mere. En fortjent, men alt for stor sejr.

Hos Vemmelev bemærkede man Lukas Jensen, en af de få der var med fra sidste år. Desuden William Møller, der scorede trøstmålet på et flot sologennembrud. Trods seks mål imod sig gjorde også målmand Nichlas Meyer det godt.

Eggeslevmagle har i år et ganske flot hold, bygget op omkring Magnus Kiner i forsvaret, Mads Pedersen på midtbanen samt Tolga Turhan og Rasmus Skov i angrebet. At næsten alle på holdet spiller sammen i klub, gør ikke mulighederne dårligere frem i turneringen.

Eggeslevmagles tre tonangivende spillere  fra venstre: Tolga Turhan Mads Pedersen og Rasmus Skov. Tolga spiller elitefodbold i Slagelse, de to andre i Skælskør. Foto: Jens Jørgen Jørgensen
Eggeslevmagles tre tonangivende spillere fra venstre: Tolga Turhan Mads Pedersen og Rasmus Skov. Tolga spiller elitefodbold i Slagelse, de to andre i Skælskør. Foto: Jens Jørgen Jørgensen