Kynisme til forskel

Effektivt: Straffede sin modstander

Det blev et tæt opgør, hvor gæsterne var det mest kyniske hold på banen. Foto: Gert Smistrup
Det blev et tæt opgør, hvor gæsterne var det mest kyniske hold på banen. Foto: Gert Smistrup

Pigerne fra Margretheskolen tog på hjemmebane imod pigerne fra Baunehøjskolen, og her var det ene hold lidt mere kyniske end det andet.

Se kampfakta her.

Hjemmeholdet med en farlig situation. Foto: Jens Jørgen Jørgensen Sjællandmidt Så sig ikke tilbage

Hektisk start
Det blev en hektisk start på kampen, hvor hjemmeholdet prøvede med lange bolde fremad banen, som Ane Caroline hurtigt var efter. Udeholdet havde kun få fremstød, men efter fem minutter drønede Kristine igennem forsvaret og scorede til 1-0 for Baunehøjskolen.

Det var faktisk hjemmeholdet, der havde det meste af spillet, og Anna, Lydia, Malou og Mathilde spillede flot fodbold oppe foran. De fik et frispark, som Emma tog sig af, men Cecilie i gæsternes mål tog skuddet i fin stil.  

Udeholdet kæmpede for at komme ind i kampen, men til trods for at de var foran, kæmpede de mest for at holde hjemmeholdet fra at få chancer. Ida, Josefine og Amalie kæmpede godt i udeholdets forsvar. Men hen mod halvlegen kom udeholdet mere med i kampen ved virkelig at fighte, og Kristine og Anne-Sofie havde farlige forsøg.  

Hjemmeholdet forsøgte at spille sig igennem, men de havde størst succes med lange bolde frem til Frederikke, Malou og Ane Caroline, der alle var hurtige spillere. Der var pause, og stillingen var 1-0 til gæsterne fra Baunehøjskolen.

Der blev gået til den i samtlige dueller i opgøret. Foto: Gert Smistrup
Der blev gået til den i samtlige dueller i opgøret. Foto: Gert Smistrup

Victor 'Chefen' Schæffer var bundsolid i hjemmeholdets forsvar. Foto: Michael Nordkvist Sjællandmidt TV: Chefen gik forrest

Justeringer hos begge hold
Udeholdet byttede lidt rundt på spillerne for at få mere spil fremad banen. Hjemmeholdet byttede ud, for der var flere, der var trætte af det store arbejde, de havde præsteret. Men selvom der var en smule træthed at mærke hos hjemmeholdet, fortsatte de i anden halvleg, som de gjorde i første, men de kom ikke helt frem til målet, så de kunne afslutte.

Det skyldtes blandt andet, at Josefine, Ida T, Ida C og Amalie lukkede fuldstændigt af i gæsternes forsvar. Endnu engang en lang bold fremad banen, og Ane Caroline fra hjemmeholdet var hurtigt efter den, men det endte som mange gange før med, at der ikke blev skudt på mål. Undtagen en gang hvor hun fik skudt et drøn af et skud på mål, men skuddet gik lige forbi.

Lidt efter havde hjemmeholdet et farligt hjørne, men Josefine, der spillede en fantastisk kamp, fik afværget. Udeholdet spillede flot sammen og havde også flere chancer. Blandt andet et drøn af et skud fra Anne Sofie, som Silje i hjemmeholdets mål reddede til hjørne.

Endnu engang flot sammenspil af udeholdet i et angreb med Nanna som den toneangivende. I de sidste fem minutter blev der råbt fra træneren, så nu satsede hjemmeholdet alt på at få en afgørelse ind. Dicte, Malou, Ane C. og Mathilde gav alt, hvad de havde i sig, men det blev ved 1-0 til Baunehøjskolen, der går videre til næste runde.