Larsen lukkede for løjerne

Gad ikke straffe: Efter et heftigt comeback lukkede Nanna kampen

Der var mange gode dueller i opgøret. Foto: Stig Sinius Nielsen
Der var mange gode dueller i opgøret. Foto: Stig Sinius Nielsen

En fantastisk spændende kamp, hvor Brøndby Strand Skole mod slutningen indhentede Torstorp Skoles skoles 3-1 føring - for så at tabe i sidste minut.

Se kampfakta her.

Fokus. Foto: Stig Sinius Nielsen
Fokus. Foto: Stig Sinius Nielsen

Tre gange brødre
Hurtige mål
Det var ellers Brøndby Strand Skole, der allerede kom foran i det fjerde minut ved Maryam Durani, men allerede fem minutter efter fik Torstorp Skoles Nanna Larsen bragt balance i regnskabet til 1-1.

Derefter bølgede kampen frem og tilbage. I det 20. minut var Brøndby Strands anfører, Sara Mokoben-Blessing, sluppet fri og alene med Torstorp Skoles keeper, Dita Nuredini, men skød tæt forbi målet.

Kort efter viste Torstorps Nanna Larsen igen en prøve på sin skudfarlighed, og så var det Torstorp Skole, der kunne gå til pause med en føring på 2-1.

Der blev sparket igennem. Foto: Stig Sinius Nielsen
Der blev sparket igennem. Foto: Stig Sinius Nielsen

Kaptajn Mollerups mesterstykke
Kæmpede sig tilbage
Anden halvleg var kun ni minutter gammel, da Brøndby Strand lavede straffe, og Torstorps anfører, Siff Rindtoft, tog ansvar og satte bolden sikkert ind til føringen 3-1. Og så troede alle - og især Torstorp-pigerne, at den kamp var færdig.

Men i det 19. minut åbnede Sara Mokoben-Blessing igen for spændingen med et flot langskud uden for Dita Nuredinis rækkevidde. Det blev starten på en sand belejring af Torstorp-målet.

Det voldsomme pres fra Brøndby Strand gav så resultat med en udligning ved Maryam Durani i det 25. minut. Så var alle mere eller mindre indstillet på straffesparkene.

Kontrol. Foto: Stig Sinius Nielsen
Kontrol. Foto: Stig Sinius Nielsen

Ville ikke i straffe
Men Torstorp fandt de sidste kræfter frem, og så måtte Brøndby Strand stoppe de fremstormende Torstorp-piger med et frispark et stykke udenfor straffesparksfeltet i slutminutterne.

Siff Rindtoft tog igen ansvar og fandt Nanna Larsen inde i feltet. Hun kunne med et flot hovedstød sende bolden over lille Sara Basse fra 5. klasse til slutstillingen: 4-3 til Torstorp Skole over Brøndby Strand Skole