Livsfarlig trio

Tre på stribe: Sct. Jørgens Skole har skræmmende trekløver på midtbanen

Amalie Jensen scorede et enkelt mål og spillede en rigtig flot kamp. Foto: Henrik Schou
Amalie Jensen scorede et enkelt mål og spillede en rigtig flot kamp. Foto: Henrik Schou

- Fuck, hun løber stærkt!

Sådan lød det fra Caroline fra Trekronerskolen, da hun sad og pustede ud efter nogle hårde løbedueller mod en af Sct. Jørgens Skoles tre musketerer Amalie Jensen.

Det var ikke fordi, at pigerne fra Trekronerskolen ikke vidste, hvem de var oppe imod. De vidste også, at deres sejr på 11-0 i første runde ikke var et udtryk for deres sande styrke.

Se kampfakta her.

Galleri: Sct. Jørgens Skole - Trekronerskolen (P)

Topscorer bekymret
Inden kampen udtalte Trekronerskolens topscorer, der scorede otte mål i sidste kamp, Martine Hatting, at de ville få så store problemer:

- Vores modstandere har spillere, der spiller på højt niveau. Jeg tror ikke rigtig på sejren i dag. Men vi har da lov at håbe, sagde en småbekymret Martine Hatting, der også døjede med en skade i lysken.

- Men jeg prøver at spille, selvom det gør lidt ondt, sluttede Martine.

Og Martine fik ret.

Der var fart over feltet allerede fra første fløjt. Foto: Henrik Schou
Der var fart over feltet allerede fra første fløjt. Foto: Henrik Schou

Målfarlige Martine

Blev mandsopdækket
Bolden blev sat i spil. Efter lidt småsparkeri havnede bolden hos Amalie Jensen, der uden besvær fra midten løb fra sine modstandere og sendte til slut bolden hen til en helt fri Kamille Dietrichsen. Hun hamrede bolden i nettaget fra tre meters afstand til 1-0. Der var kun gået 46 sekunder.

Det satte gang i et gevaldigt pres fra hjemmeholdet, der havde god opbakning fra lægterne. Den dynamiske trio Amalie Jensen, Kamille Dietrichsen og Signe Markvardsen drev bolden rundt, og Trekronerspillerne blev vekslet til småpenge.

Kun Liva Borre og Martine Hatting kunne for alvor tage kampen op mod værterne.

Fra bænken prøvede gæsternes træner at sætte Amalie Jensen ud af spillet med en mandsopdækning. Det blev Ida Jakobi, der fik "æren" at kæmpe mod Amalie. En svær opgave, men det gav den bonus, at hjemmeholdet tabte lidt terræn, og Trekronerskolen fik mere spil.

Værternes overlegenhed kom for alvor til udtryk efter pausen. Foto: Henrik Schou
Værternes overlegenhed kom for alvor til udtryk efter pausen. Foto: Henrik Schou

En halvleg var nok

Selvmål
Men udeholdet kunne ikke forhindre, at hjemmeholdet skabte store chancer. Efter et kvarters tid fik Sct. Jørgens Skole det, man i gamle dage kaldte "tre chancer for en femogtyveøre."

I samme sekvens havde de et skud på stolpen, en ripost på keeperen og et skud, der gik ved siden af. Alt sammen inden for fire sekunder.

Men stadig 1-0.

Kort tid efter blev et godt indlæg fra Kamille rettet af, og dermed kom Sct. Jørgens Skole foran med 2-0 på et selvmål.

I halvlegens sidste minut var udeholdet tæt på en reducering. Ida Jakobi fik erobret bolden. Et par gode træk bragte hende temmelig fri, men hendes afslutning var mindre heldig, så 2-0 til hjemmeholdet ved pausen.

Gæsterne kæmpede, så godt de kunne, mod det bedre hjemmehold. Foto: Henrik Schou
Gæsterne kæmpede, så godt de kunne, mod det bedre hjemmehold. Foto: Henrik Schou

Spænding til det sidste

Lukkede og slukkede
Begge hold lavede et par justeringer i pausen, men det ændrede ikke noget.

Sct. Jørgens Skole var dominerende. Da Martine Hatting forlod banen med ondt i lysken, så det slemt ud for Trekronerskolen. Senere måtte også keeper Sofie Nielsen trække sig ud, da knæet ikke ville mere.

Derfra blev det ren opvisning fra de tre musketerer.

Først scorede Amalie Jensen til 3-0. Så blev Maria Bang spillet helt fri af Signe og scorede til 4-0. Derefter scorede Signe 5-0. Fodboldfesten sluttede med en sukkerbold fra Signe til Kamille, der scorede til 6-0.

Fodboldkampen endte med tenniscifrene 6-0. En fuldt fortjent sejr til et velspillende pigehold fra Sct. Jørgens Skole. Se alle de fede billeder fra kampen her.

Der ligger flere kampe og lurer i fremtiden for disse dygtige piger. Baunehøjskolen, der er den kommende modstander i 4. runde, skal nok forberede sig godt på holdets tre musketerer.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Sct. Jørgens Skole - Trekronerskolen, 6-0

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Amalie Jensen, Sct. Jørgens Skole
Liva Borre, Trekronerskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Naz Hussein, Trekronerskolen