Lukkede og slukkede

Kørte den hjem: Værterne leverede varen

Jonas blev kampens spiller for Skt. Josefs Skole. Foto: Lauritz Kåre Kaalund Pedersen
Jonas blev kampens spiller for Skt. Josefs Skole. Foto: Lauritz Kåre Kaalund Pedersen

Skt. Josefs Skole tog torsdag imod gæsterne fra Trekronerskolen ved Darups idrætsanlæg i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Se kampfakta her.

I kampens første halvleg var det værterne fra Skt. Josefs Skole, der styrede begivenhederne, hvor Mads Holten og Sophus Tæstensen dominerede på værternes midtbane. Begge spillere spiller til daglig for eliteklubben Roskilde FC.

Kom bedst fra start
Det var da også værterne, der bragte sig foran efter seks minutter, hvor Gustav Olsen afdriblede to mand og sendte den ind i feltet, hvor Lucas Barsøe sparkede den i kassen. Dermed stod den 1-0 til værterne.

Efter et kvarters tid var det fortsat værterne, der dominerede kampen. Det var også i denne periode, de fik bragt sig på 2-0, da Sophus spillede bolden dybt til Lucas, som sikkert scorede til 2-0.

Skarpere på dagen

Fremragende langskud
Efter 20 minutter kom udeholdet kommet bedre med i kampen, og kort før pausen reducerede Trekronerskolens anfører på et fremragende langskud efter gode takter på midtbanen. Mandskaberne gik dermed til pause ved stillingen 2-1 til værterne,

I starten af anden halvleg var opgøret meget jævnbyrdigt. Midtvejs i anden halvleg fik værterne tilkæmpet sig en stor chance, men forsøget blev flot reddet af Trekronerskolens keeper. Men på det efterfølgende udspark landede bolden lige foran værternes Gustav Olsen, der lukkede og slukkede til 3-1. Dermed genoptog han sin målstime fra holdets første kamp mod Ros Privatskole, hvor han scorede seks kasser.

Intens situation omkring et frispark til gæsterne fra Trekronerskolen. Foto: Lauritz Kåre Kaalund Pedersen
Intens situation omkring et frispark til gæsterne fra Trekronerskolen. Foto: Lauritz Kåre Kaalund Pedersen

Skarpere på dagen

Så sort ud
Med fem minutter igen så det for alvor sort ud for Trekronerskolen. En grim tackling i de døende minutter kostede en spiller fra udeholdet et gult kort, og de måtte derfor spille med ti mand resten af kampen. Kort efter bliver opgøret fløjtet af, og det sluttede således med en 3-1-sejr til værterne på to mål af Lucas Barsø, som nu er oppe på syv mål efter tre kampe. Gustav Olsen nettede også en enkelt kasse, og han er også oppe på syv mål efter tre kampe.

Referatet er skrevet af Lauritz Kåre Kaalund Pedersen, der er elev på Skt. Josefs Skole, da der ikke var nogen referent fra DBU tilstede under kampen. Referatet er blevet godkendt af Trekronerskolens træner.