Målfest i tæt affære

Målræv: Xenia Svendsen afgjorde kampen med sine fire mål

Der var gang i målscoringen i den tætte kamp. Foto: Jens Jørgen Jørgensen
Der var gang i målscoringen i den tætte kamp. Foto: Jens Jørgen Jørgensen

Lige fra første fløjt i pigekampen mellem Tornvedskolen - Jyderup og Nyrupskolen var der gang i løjerne.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Boll i særklasse

Satte gang i festen
Værterne havde flere muligheder allerede i de første minutter, men det lykkedes Nyrupskolen at klare frisag. I stedet bragte holdet sig foran efter fem minutter, da Caroline Boll sendte et fladt skud i nettet fra kanten af straffesparkfeltet efter hjørnespark fra hendes tvillingesøster Cecilie.

Det fik hjemmeholdet til atter at presse på for en udligning, og de var tæt på flere gange. Blandt andet havde de et skud på indersiden af stolpen.

Men der skulle et straffespark til, der blev begået mod værternes angriber Xenia Svendsen, før udligningen kom. Xenia tog selv straffesparket og udlignede i andet forsøg.

Straks efter slog gæsterne kontra, da Cecilie Boll afsluttede et sologennembrud fra egen banehalvdel med en sikker scoring til 2-1. Herefter havde udeholdet flere muligheder for at øge føringen. Blandt andet havde de to bolde på stolperne, men 2-1 holdt til pausen.

Der blev scoret hele syv mål i kampen. Foto: Jens Jørgen Jørgensen
Der blev scoret hele syv mål i kampen. Foto: Jens Jørgen Jørgensen

Se også: Tilfældighedernes kamp

Bølgede frem og tilbage
Der var kun spillet få minutter af anden halvleg, før Xenia havde bragt balance i regnskabet med sit andet mål. Men endnu engang slog Cecilie Boll til i den anden ende, da hun sendte et hjørnespark direkte i mål til 3-2.

Men Xenia var slet ikke færdig. Midt i halvlegen sled hun sig energisk fri af fem forsvarsspillere for til slut at sende bolden over stregen til udligningen 3-3.

Og godt ti minutter før slutfløjt scorede hun for fjerde gang. Det skulle vise sig at være sejrsmålet på et glimrende skud fra kanten af straffesparksfeltet.

Denne gang kunne Nyrupskolen ikke svare igen. Holdet var for afhængige af tvillingerne Caroline og Cecilie og i nogen grad suppleret med Batül Hussein og Merle Ullitz.

Hos værterne havde Xenia noget mere støtte - især af Sofie Toft og Nanna Mcdonald på midtbanen samt anfører Catja Beyer i forsvaret. Holdet havde i det hele taget en større bredde, hvilket gjorde udslaget i sidste ende.

Men det var en meget livlig, underholdende og spændende kamp, som begge hold havde stor ære af.