Marievangsskolen er i kvartfinalen

Hård fight: Kæmpede sig til triumf i kredsfinalen

Marievangsskolen er i kvartfinalen efter en sejr på 1-0 i kredsfinalen. Foto: Henrik Schou
Marievangsskolen er i kvartfinalen efter en sejr på 1-0 i kredsfinalen. Foto: Henrik Schou

Marievangsskolen fra Slagelse er videre til kvartfinalen i Ekstra Bladet Skolefodbold efter en sejr på 1-0 over Brøndby Strand Skole efter forlænget spilletid.

Zoom: Brøndby Strand Skole - Marievangsskolen

Herrefight:
Marievangsskolens triumf i kredsfinalen kom efter en sand herrefight, hvor der blev gået til stålet allerede fra kampens første fløjt. Holdet startede kampen bedst og lagde det lille pres på Brøndby Strand Skole. Hurtigt skulle hjemmeholdet fra Brøndby dog få styr på tingene, men de skabte ikke de store chancer.

I stedet blev der tacklet godt og grundigt igennem. Begge mandskaber ville bare vinde kampen og gav sig aldrig i duellerne, og det kunne ses på spillet inde på banen.

Brøndby Strand Skole havde de bedste chancer i den ordinære spilletid, men skarpheden manglede i den grad. Derfor skulle vinderen findes i 2x10 minutters forlænget spilletid.

Her var Marievangsskolen stærkest, og få minutter før sidste fløjt afgjorde Mubarik Abdi kampen og gjorde det til 1-0, hvilket også endte med at blive kampens resultat. Dermed er Marievangsskolen videre til forårets kvartfinaler i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Læs ALT om kampen her på siden senere.

Se livedækningen fra kampen her:

KAMPFAKTA:

Resultat:
Brøndby Strand Skole - Marievangsskolen, 0-1 (efter forlænget spilletid)

Målscorere:
Mubarik Abdi