Meyerne slog til

Videre: Kristine og Anna Meyer sørgede for sejren

Kristine Meyer på bolden. Foto: Gert Smistrup
Kristine Meyer på bolden. Foto: Gert Smistrup

Forrige år nåede Elverdamsskolen langt i Ekstra Bladet Skolefodbold, og der var derfor noget at leve op til, da de tørnede sammen med Tølløse Privat- og Efterskole i tirsdagens opgør. Se kampfakta her. Tølløse Privat- og Efterskole havde dog hjemmebanefordelen.

Opgøret startede relativt roligt, hvor hjemmeholdet var mest i angreb anført af en angrebsivrig Frida, der gang på gang udfordrede sine modstander. Udeholdets forsvar sørgede dog for, at det ikke blev farligt.

Hurtig føring
Men efter fem minutter løb Kristine Meyer igennem forsvaret og scorede til 1-0 til hjemmeholdet. Elverdamsskolen havde svært ved at finde sig selv, men fik langsomt arbejdet sig ind i kampen. Gæsternes Alberte sørgede for at fordele spillet, så hendes medspillere fik gode bolde at arbejde med. Det gik dog stadig ned mod udeholdets mål, og det var Kristine, Anna og Eline, der sørgede for flere farlige situationer.

Udeholdet havde svært ved at komme i angreb, for hver gang de forsøgte sig, stod Caroline, Emilie og Karoline i vejen, og det løb ofte ud i sandet. Hjemmeholdet stod stærkt i defensiven, der tog næsten alt, hvad udeholdet kom  med. I den anden ende af banen spillede de sidste fire med stor sikkerhed, og det var Julie, Leah, Johanna og Clara.

Kamp om bolden. Foto: Gert Smistrup
Kamp om bolden. Foto: Gert Smistrup

Tilfældighedernes kamp

Optimisme at spore
Trods den fine fight blev der ikke scoret yderligere i første halvleg, som sluttede med en 1-0-føring til værterne. I pausen talte udeholdet om, at de faktisk havde spillet en flot første halvleg.

- Det skal nok komme, og de har to hurtige spillere oppe foran, så pas på dem, sagde gæsternes træner,

Hjemmeholdet talte om at fortsætte det fine spil og så lige se, hvordan det ville gå i starten af anden halvleg. Måske var der behov for justeringer, som kampen skred frem.

- Gå til den med gejst, sagde træneren.

Der blev gået til den i tirsdagens kamp. Foto: Gert Smistrup
Der blev gået til den i tirsdagens kamp. Foto: Gert Smistrup

TV: Casper Christensen sikrede sejr

Trak fra
Anden halvleg bød på meget spil på midtbanen med kun få farlige fremstød. Hjemmeholdets Anna Meyer fik tilkæmpet sig et farlig forsøg, men Dicte i udeholdets mål fik afværget afslutningen med en fodparade - hun stod en flot kamp. Pludselig var Anna Meyer fri igen, og hun udnyttede den frie position og scorede til 2-0. Udeholdet blev ved med at forsøge og kæmpede rigtig flot, men de havde svært ved at komme helt frem til målet.

Men som tiden gik, og hjemmeholdet gik lidt ned i tempo, fik udeholdet mere og mere spil, og lige før slutfløjt fik Alberte hamret bolden i mål til 2-1. Nu var det spændende, for det virkede som om, at udeholdet havde mest energi, men det blev ikke til mere og Tølløse Privat -og Efterskole er dermed videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold. Her tørner de sammen med Stenhus Kostskole.

Anna og Leah i kamp om bolden. Foto: Gert Smistrup
Anna og Leah i kamp om bolden. Foto: Gert Smistrup