Mødte overmagten

Sikker sejr: Blev mere effektive i anden halvleg og sikrede en 8-0-sejr

De røde fra Antvorskov var bare for gode. (Foto: Jens Jørgen Jørgensen)
De røde fra Antvorskov var bare for gode. (Foto: Jens Jørgen Jørgensen)

Lige fra starten satte drengene fra Antvorskov Skole sig på kampen mod Borup Ris Skolen. I løbet af de første minutter blev flere kæmpe-chancer brændt, og det var ganske betegnende, at holdets første mål blev lavet af Hakan Ghadini på en mislykket aflevering efter godt fem minutter.

Se kampfakta her

Holdet fortsatte med at skabe og brænde gigantiske chancer, indtil anfører, Emil Laursen, midt i halvlegen forsøgte sig med et langskud. Dette var både hårdt og velplaceret, så med stillingen 2-0 gik holdene til pause. Men det var en føring, der burde have været mange gange større.

Lynende løjer

Gennem anden halvleg fortsatte Antvorskov-drengene med at skabe chancer, men nu begyndte de også at score på dem. Så ved slutfløjt var stillingen ændret til 8-0. Bortset fra et forsøg fra Benjamin Andersen midt i anden halvleg, havde Borup Ris intet at byde på. Men holdet kæmpede det bedste de havde lært, med målmand Andreas Christiansen, samt forsvarerne Johan Sejr og anfører Søren Larsen, i spidsen.

Fart på Antvorskov-angreb. (Foto: Jens Jørgen Jørgensen)
Fart på Antvorskov-angreb. (Foto: Jens Jørgen Jørgensen)

TV: Magiske Maja gik målamok

Antvorskov Skole har et spændende og meget homogent hold med mange gode teknikere. Men i de kommende kampe skal chancerne udnyttes bedre, da de ikke kan regne med at få lige så mange fremover. Til gengæld må man sige, at de virkelig forstår at skabe nogle.