Muren i målet

Snuppede det hele: Ferhat Arabaci var meget vanskelig at passere i dysten

Der var heftigt tryk på de to mål. Foto: Stig Sinius Nielsen
Der var heftigt tryk på de to mål. Foto: Stig Sinius Nielsen

Det blev en rigtig mandfolkedyst mellem de to skoler Høje-Taastrup Privatskole og Selsmoseskolen, hvor flere tydeligvis kendte hinanden udenfor på tværs af skolerne. Samtidig havde begge skoler store heppekor blandt skolernes piger.

Se kampfakta her.

TV: Heftig dyst i straffe-duel

Sigtekornet var ikke indstillet
Høje-Taastrup Privatskole startede med et massiv pres på Selsmoseskolens forsvar, men enten var sigtekornet ikke indstillet ordentligt, eller også blev forsøgene klaret af Selsmoseskolens meget rolige keeper Ferhat Arabaci.

Efter fem minutter fik Selsmoseskolen endelig gang i et angreb, hvor anfører Mu-hammed Bekrem fik skud langt udefra. Til uheld for Høje-Taastrup Privatskole smuttede bolden mellem hænderne på deres målmand til 1-0 til Selsmoseskolen.

Men efter 11 minutter fik Høje-Taastrup Privatskole endelig kronet deres anstrengelser, og anfører Yakup Sariboga kunne udligne til halvlegsresultatet 1-1.

Der må løbes. Foto: Stig Sinius Nielsen
Der må løbes. Foto: Stig Sinius Nielsen

Regelforvirring i straffe-drama
Heftige redninger
Anden halvleg begyndte som første med endnu et massiv pres på Selsmoseskolens forsvar - men Ferhat Arabaci klarede med flere 'feberredninger'.

I det femte minut fik et Selsmoseskolen så et gult kort, men Høje-Taastrup Privatskole kunne ikke udnytte situationen. Samtidig holdt Selsmoseskolen den lille 'bold-fisker', Sufyain Tabussam fra 7. klasse, helt fremme. Han var en evig trussel mod Privatskolens forsvar. Hans ihærdige arbejde resulterede i et frispark, som anfører Muhammed Bekrem flot satte op i modsatte hjørne.

Kamp om bolden. Foto: Stig Sinius Nielsen
Kamp om bolden. Foto: Stig Sinius Nielsen

Rødt kort blev afgørende
I det 19. minut var Privatskolens tur til at få en 'ostemad', som dog blev vekslet til et rødt kort på grund af brok. Den efterfølgende forvirring udnyttede lille Sufyain Tabussam til at score til Selsmose føring på 3-1.

Med kun 10 mand gik pusten mere og mere ud af Privatskolen, samtidig med at Ferhat forblev klar og reaktionsstærk. Det febrilske slutpres fra Privatskolens side gav blottelser bagude, så Muhammed Bekrem i slutminutterne kunne score til slutresultatet 4-1 til Selsmoseskolen over Høje-Taastrup Privatskole, mens skolens piger dansede sejrsdans.