Nådesløse Nicoline

Tre mål blev afgørende: Nicoline tog sagen i egen hånd og afgjorde kampen 

Nicoline bankede tre mål ind i kampen og afgjorde affæren. (Foto: Jonas Vestergaard)
Nicoline bankede tre mål ind i kampen og afgjorde affæren. (Foto: Jonas Vestergaard)

På en overskyet eftermiddag i Fløng var det pige-holdene fra Fløng Skole og Hedehusene Skole, der tørnede sammen. I en kamp, hvor der blev fightet flot fra begge hold, stjal specielt en pige opmærksomheden.

I kampens begyndelse var der ikke meget, der hang sammen for de to hold.

Det meste af spillet foregik som et slagsmål på midten, og der var sjældent mere end to sammenhængende afleveringer i træk. Generelt var kampens start en rodet forestilling, hvor udeholdet fra Hedehusene havde momentum. Selvom de havde et hav af dødbolde, blev det dog aldrig rigtigt farligt.

Se kampfakta her.

TV: Tryllende trio

Der var god opbakning på lægterne. (Foto: Jonas Vestergaard)
Der var god opbakning på lægterne. (Foto: Jonas Vestergaard)
 

Nicoline satte ind
Efter et kvarters spil begyndte Fløngs offensive es Amalie Hjorth for først gang at røre på sig. Hun fik sendt et godt skud imod mål, men den røg tæt forbi. Fem minutter senere var selv samme Amalie på spil igen. Med flotte driblinger satte hun Nicoline Laursen op til 1-0 målet. Fløng Skole sad nu på spillet, og to minutter efter føringsmålet dukkede Nicoline Laursen igen op og gjorde til 2-0.

De to mål kunne virke som en kold spand vand i hovedet på udeholdet, men det var ikke tilfældet. Hedehusene-pigerne gik fortsat op og pressede på. Dette var tæt på at give pote kort før pausen. Først skød Kasandra Stimose snært forbi, og efterfølgende var Katrine Andersen tæt på at udnytte en misforståelse i Fløng-forsvaret.

Hedehusene-pigerne kæmpede bravt. (Foto: Jonas Vestergaard)
Hedehusene-pigerne kæmpede bravt. (Foto: Jonas Vestergaard)
 

Kræfterne slap op
I anden halvleg virkede det som om, at Fløng-spillerne havde mere energi end pigerne fra Hedehusene. Det blev udnyttet bare fem minutter inde i anden halvleg. Nok engang var Amalie Hjorth kreatør ved et angreb, og med målet til 3-0 kunne Nicoline Laursen fuldende sit hattrick.

Hedehusene var nødt til at satse offensivt, hvis de skulle nå det og det gav plads i bagerste geled. Den megen plads udnyttede Marie Bjergbakke, der blot går i 6. klasse, 10 minutter før tid. Marie stak fra Hedehusene-forsvaret og kunne smart lukke kampen.

TV: Sachsesparket

Selvom kampen syntes afgjort, viste Hedehusene noget af det fodbold virkelig handler om, nemlig at man kæmper til sidste fløjt. Det hårdt kæmpende Hedehusene-hold fik også betaling for deres anstrengelser kort for tid. Her lykkedes det Natasha Jensen at få pyntet på resultat til slutresultatet 4-1 til Fløng Skole.

Der var masser af god fight i kampen. (Foto: Jonas Vestergaard)
Der var masser af god fight i kampen. (Foto: Jonas Vestergaard)