Nedkæmpede modstanderne

Storsejr: Hjemmeholdet viste deres værd og satte mange kugler i nettet

Der blev gået til den, da pigerne fra Stenhus Kostskole skulle have besøg af pigerne fra Højby Skole. Foto: Bruno Simonsen
Der blev gået til den, da pigerne fra Stenhus Kostskole skulle have besøg af pigerne fra Højby Skole. Foto: Bruno Simonsen

Pigerne fra Stenhus Kostskole skulle på hjemmebane tage imod pigerne fra Højby Skole i dette opgør i anden runde af Ekstra Bladet Skolefodbold.

Værterne havde i deres første kamp 7-5 over Elverdamsskolen. Gæsterne havde vundet 2-1 over Sydskolen afd. Asnæs i deres første kamp.

Nu skulle de to hold møde hinanden i et lidt ærgerligt vejr med regn og blæst.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Tog sagen i egen hånd

Satte sig på kampen
Der var kun spillet to minutter, da Ida bragte hjemmeholdet foran med 1-0. Så gik det stærkt, da Anna med et mål og Ida med to mål bragte stillingen op på 4-0.

Værterne pressede et godt kæmpende udehold helt i bund. Det måtte ende med endnu et mål, og det kom også, da Anna øgede til 5-0.

Kort efter fik gæsterne et frispark lige uden for straffesparksfeltet. Hjemmeholdets målmand Signe parerede et godt skud fra Mathilde, og riposten røg lige ud til Rosa, som scorede et flot mål. Hun havde dermed reduceret til 5-1.

I endnu en stærk periode bragte det værterne på 8-1. Det var igen Anna og Ida, der havde været på rov.

Dommeren dømte et korrekt straffespark til udeholdet, og Rosa sparkede flot bolden i nettet. Nu stod den 8-2 til hjemmeholdet.

Se også: Tæt på tyveri

Sluttede med et brag
Der var stor ros til værterne fra deres træner i pausen. De skulle bare fortsætte det gode spil.

Også gæsternes træner bad sit hold kæmpe videre.

I starten af anden halvleg kæmpede udeholdet fortrinligt videre. De holdt deres modstandere fra mange scoringer.

Det meste af spillet foregik på midten af banen, hvilket til dels skyldtes det dårlige vejr. Det var helt umuligt at spille poleret fodbold på den mudrede og våde bane.

Ida fra hjemmeholdet scorede igen, og nu gik det stærkt. Både Ida og Anna scorede nogle hurtige mål.

Værternes Iben skød et hårdt skud, som gæsternes Paymann ikke kunne holde. Den våde bold smuttede i mål til slutstillingen 16-2.

De godt spillende piger fra Stenhus Kostskole er nu videre til næste runde af Ekstra Bladet Skolefodbold efter en storsejr.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen