Pressede sig til sejr

Ville mest: Satte sin modstander under pres

Der blev lagt pres på i samtlige dueller. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb
Der blev lagt pres på i samtlige dueller. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb

På en knoldet bane på Vindinge Idrætsanlæg lagde hjemmeholdet fra kampens start et stort pres på udeholdet fra Tjørnegårdskolen.

Inden kampstart fik vi en kort snak med hjemmeholdets anfører, Rasmus Jensen, som fortalte, at de var stolte over, at skolen endelig spillede med i Ekstra Bladet Skolefodbold. Han mente, de havde en chance for at vise sig frem.

Se kampfakta her.

Se også: Kendte deres besøgstid

Pres fra start
Vindinge Skole gik tæt på modstanderne og lagde nærmest et Brøndby-pres på gæsterne.

Når bolden var erobret, gik det i fuld fart mod gæsternes mål ved hjælp af rigtig godt sammenspil. Et sammenspil der var en nydelse at se på fra sidelinjen. Et sammenspil der fungerede gennem hele kampen.

Hos udeholdet var det nærmest enkeltmands præstationer. Det var som om, at når gæsterne havde fat i bolden, så hang den fat i foden på den spiller, der havde bolden, og det var den store forskel på de to mandskaber. Vindinge Skole spillede som et hold, og gæsterne spillede på enkeltmands præstationer.

I kampens 10. minut gav hjemmeholdets presspil bonus, da de fik fremtvunget et korrekt dømt straffespark efter et klart benspænd i feltet. Straffesparket blev begået af gæsternes Patrick Carlsen, som blev tildelt et gult kort af den udmærkede dommer.

Hos hjemmeholdet var det Kian Sørensen, der påtog sig ansvaret, og han scorede sikkert og bragte værterne foran med 1-0. På lægterne var der stor opbakning til hjemmeholdet fra Vindinge Skoles elever, og måske det gav værterne en smule ekstra på banen.

Der blev fokuseret fra begge mandskaber fra start til slut. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb
Der blev fokuseret fra begge mandskaber fra start til slut. Foto: Niels-Jørgen Gottlieb

Se også: TV: Snød værter for sejr

Kørte sejren hjem
Kampens anden halvleg startede igen med presspil fra hjemmeholdet, og det gav bonus igen efter et flot opspillet angreb, hvor Kian igen satte den sidste fod på bolden og øgede hjemmeholdets føring til 2-0.

Herefter var det som om, at gæsterne vågnede lidt mere op, og de fik reduceret til 1-2 ved Andreas Vang Sørensen. Men lige lidt hjalp det, for kort tid efter kom hjemmeholdet foran 3-1 ved Oliver Blixt på et godt skud udefra, og selvom der blev reduceret til 2-3 kort før tid efter klumpspil foran hjemmeholdets mål, kunne Vindinge Skole sikkert køre sejren hjem.

Det hele endte derfor med en sejr på 3-2 til Vindinge Skole, der bookede billetten videre til næste runde.