Annonce:
Annonce:

Revanche

Det lykkedes: Efter nederlag to år i træk, lykkedes det Hvalsø-drenge at få revanche mod Allerslev Skole

Hvalsø-drengene fik endelig deres revanche. (Foto: Gert Smistrup)
Hvalsø-drengene fik endelig deres revanche. (Foto: Gert Smistrup)
Annonce:

Hvalsø har tabt de sidste to lokalopgør til, så der er lagt op til revanche i år, da de skulle møde Allerslev Skole i verdens største skolefodboldturnering.

Hvalsø tørstede virkelig efter revanche, især efter kampen, som de tabte sidste år. Her røg de ud på straffe i de sidste minutter.

Se kampfakta her.

Intens affære
Gæsterne fra Hvalsø startede som lyn og torden. Malte Reimer var tæt på at lave et hurtigt mål, men sådan skulle det ikke gå. Allerslevs drenge fik hurtigt styr på tropperne og lidt ro på spillet. Man så hurtigt, at det var to dygtige hold, som stod godt til hinanden.

Annonce:

Mathias Guldhammer fra Hvalsø havde flere gode forsøg, men Anders Munkvad og Jacob Røest-Hansen havde styr på det meste i forsvaret for Allerslev. Kampen bød på flotte forsøg, flot sammenspil og flotte indlæg, men stadig ingen mål. Oliver Kryger havde et særdeles farligt forsøg, men Mathias Lundsteen stod suverænt i Hvalsø-målet. De to hold gik til pause med 0-0, efter en lige og intens første halvleg.

Keller klarede ærterne

Mathias Guldhammer (10) var hele tiden farlig. (Foto: Gert Smistrup)
Mathias Guldhammer (10) var hele tiden farlig. (Foto: Gert Smistrup)
 

Det vindende mål
I pausen talte Allerslev-drengene om, at de havde spillet en flot halvleg. De blev enige om, at de skulle fortsætte det høje pres. Hvalsø-drengene foretog et par rokeringer på midtbanen.

— Og så skal vi koncentrere os om at ramme hinanden, lød det fra Hvalsø-lejren.

Og det skulle vise sig, at pausesnakken bar frugt for Hvalsø.

Fire minutter inde i anden halvleg scorede Viktor et lumskt mål på frispark til 1-0.

Ishockey-dreng stærk uden stav

Allerslev var nu en smule rystet, men genvandt hurtigt fatningen. De slog kontra med flere farlige forsøg. Allerslev spillede rigtig flot sammen, men det virkede som om Hvalsø var farligere med Kenneth oppe foran, og fordi de virkelig kæmpede om hver bold.

Annonce:

Men mod slutningen af kampen vågnede Allerslev virkelig igen og havde det meste af spillet. De formåede dog ikke at spille sig gennem Hvalsøs solide forsvar. Allerslev endte med at have al spillet, men Hvalsø fik den revanche de tørstede efter med en 1-0-sejr.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: